- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nüfusa göre yatak sayısı oranlarına baktığımızda pek öyle durmuyor yav. Hatta bayağı gerideyiz.
Evet sanırım depresyona girdim. Zorunluluktan birkaç aydır Muş denilen Allahın cezası memlekette kaldığım için zaten fenaydım. Bu Corona meselesi de çıkınca iyice mahvoldum yav.
Ulan hala like derdindesin hırbo herif.Kendini corona kapmis hisseden kac kisiyiz layklayalim da sayimizi bilelim
Bakmadım ki içeriklerine, bu konu hakkında alıntıladığım mesaj sonrasında konuştuysanız onları da okumadım, alıntıladığım mesaja yorum yapıp başlığı terkettim. Böyle de dürüstümdür.İyi de farklı şeyler ikisi de biri yoğun bakım yatak sayısı biri normal hasta aynı olucak değildi ki ?
Bu dogru bende biliyorum cogu insani.Knka yatak sayisini falan bilemem ama tedavi amacli belcika da doktorlarin yapamadigini ülkemize gidip tedavi olan cok insan taniyorum
Yakin cevremde cok duydum bunu cözüm bulamadilar Türkiye de tedavi ettiler
Bakmadım ki içeriklerine, bu konu hakkında alıntıladığım mesaj sonrasında konuştuysanız onları da okumadım, alıntıladığım mesaja yorum yapıp başlığı terkettim. Böyle de dürüstümdür.
Kendini corona kapmis hisseden kac kisiyiz layklayalim da sayimizi bilelim
Keyfin nasilUlan hala like derdindesin hırbo herif.
Maddi sebeplerden olabilir mi üstad?Knka yatak sayisini falan bilemem ama tedavi amacli belcika da doktorlarin yapamadigini ülkemize gidip tedavi olan cok insan taniyorum
Yakin cevremde cok duydum bunu cözüm bulamadilar Türkiye de tedavi ettiler
Kim tarafindan ahbap?Canim sikiliyor
Ya İnternet olmasaydı? Diye düşünüyorum günlerdir walla hocamEvet sanırım depresyona girdim. Zorunluluktan birkaç aydır Muş denilen Allahın cezası memlekette kaldığım için zaten fenaydım. Bu Corona meselesi de çıkınca iyice mahvoldum yav.
Layk atmiyon hicBu da İtalyan üstat.
türk doktorları bayağı iyi benim de var çok tanıdığım yurtdışından buraya gelen kalp cerrahına falanMaddi sebeplerden olabilir mi üstad?
Tabletin sanırım reyiz kendi başka zaman olsa düzeltir ne hikmetse bıraktıKim tarafindan ahbap?