Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu virüsü yayan şerefsiz şahsiyet belli mi yav??

İbreti alem olsun diye işkenceler yapılsın

Kurgezsagt in 4 sene once virus nasil gelebilir diye videosu

Ya ben arada salam yerken kıllanıyorum acaba zararı olur mu diye beynime beynime sorular gidiyor millet maymun penisi yarasa falan yiyor size bunları öğreten atalarınızı silkeyim ben

hayret pisirmiste mı yemis cekik ben mi yanlış gördüm

Böyle bişey yaparsa gider amerikan vatandaşı olur trumpa oy veririm.

yapacaktır huawei üzerinden çini kol gibi zarara ugrattı dize getirdi şu an çin virüsü demesinin sebebi dünyayı alıştırmak gerci yalanda degil eger usa ekonomisini hafif bile sarsarsa trump ve onu yönetenler çekik gözlülere ödetir bunu bence ödetecekte
avrupa ise güclü denen almanya dahil resmen bittigini ilan etti amerikanın karşısında en ufak sesleri cıkamaz artık

Vaka sayısı arttıkça sokağa çıkma yasağı süresi daha da uzayacak başta 2 haftalık süreç yeterli olabilirdi ama ne yazık ki 2 aylık sürece doğru gidiyor wuhan'da artış bize oranla çok daha yavaştı ve karantina süreci 3 ay devam etti eğer ki iş işten geçtikten sonra karantina yapılacaksa geçmiş olsun süreç daha da uzar

Trump'ın zaten başkan seçilmeden önceki hedefi de Çin'di. Herif her konuşmasında Çin'den bahsediyordu. Başkan seçildikten sonra da onlara karşı bir dizi yaptırıma gitti ek vergi vs. gibi. Bundan sonra daha ağır yaptırımlar uygulayacaktır.

Şu illet atlatılınca her yar.ağı yiyen Çin'e ambargo uygulamayan Avrupa ve Amerika'nın da ags! Şu hâle bak yav...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt