- 19 Mart 2014
- 29.470
- 30.925
- 2.718
Ya şu Çinlilerin yedikleri şeyleri paylaşıp durmayın. Ne olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi şu insan dışı varlıkları görünce, Türk olduğum için her yönden bir kez daha gurur duyuyorum.Ya şu Çinlilerin yedikleri şeyleri paylaşıp durmayın. Ne olur.
doğal bağışıklık diyen mal sonunda gerçeği görmüş demekki.bakın ingiltere çok geçte olsa karantinaya bugun girmiş kuzenimle konustum heryer kapanıyor maası 2500 pounda kadar olupta işe gidemeyenlerin maaşını devlet ödeyecekmiş
işte bunu uk,alman,fransız yapabiliyor ama bizim ekonomi yapamıyor o yzden ohal gelemiyor o yüzden dua edin deniyor
Bi de kültür diyolar ya iyice ifrit oluyorumYa ben arada salam yerken kıllanıyorum acaba zararı olur mu diye beynime beynime sorular gidiyor millet maymun penisi yarasa falan yiyor size bunları öğreten atalarınızı silkeyim ben
Onların şu anda beklediği diyanetin şehit olacaksınız haberi, akıllanmazlar.Artık illeri açıklamalılar,yaşlılar en azından bundan etkilenir çıkmazlar belki iş çığrından çıktı çünkü şu an bütün yaşlılar dışarda
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 tane varvaka çıkmayan tek yer grönland parası olan basıp gitsin![]()
Ya bu konu zaten büyük oranda geyikten ibaret. Hayvanlara eziyet eden, canlı canlı kaynatan vs gibi örnekler dışında dediğin gibi sövülecek bir durum yok geneline yayılmış bir yeme kültüründen söz edemeyiz. Çin ile ilgili esas sıkıntı vakayı 1 ay veya daha uzun bir süre saklamış olması, gerisi magazin fasa fiso. Bizde hayvan bağırsağı yiyoruz, midesi yiyoruz, böbrek yiyoruz vs vs. Hayvana şiddet ve eziyet mevzusu hayvansal ürün tüketen her toplumda mevcut, millet mezbahalarda falan neler olduğundan bihaber Çin'e özel falan sanıyorlar bu durumu.Bu arada cinlilere guzel sovduk haftalardir.
Lakin butun cinlilerin eksotik hayvanlar yemedigini belirtmek isterim. Zamaninda buyuk bir açlık geçirmiş bir millet. O arada ellerine ne geçerse yemişler sıçan yılan böcük kopek kedi vsvs.
Oranın köylüleri yobazları bunu adet yerine getirmis. Vietnam kore myanmar fln bu ulkelerde tuhaf bir mutfak kulturu var genel olarak.
Kaynak; cinli iyi kalpli bir hanfendi
Almanlarda tuhaf mesela domuz kuyrugu domuz dassagi inek dili ne bok varsa yiyorlar.
Birazda perspektif getirelim konuya saygilar
16 Mart'ta çıkmış oraya davaka çıkmayan tek yer grönland parası olan basıp gitsin![]()
vahşi doğada yaşamayan hayvanın penisini de yeseler beni ilgilendirmez şahsen ama vahşi hayvanların bağışıklığı kuvvetli olduğu için taşıdıkları virüsler de bi okadar zararlı ve etkili oluyorBu arada cinlilere guzel sovduk haftalardir.
Lakin butun cinlilerin eksotik hayvanlar yemedigini belirtmek isterim. Zamaninda buyuk bir açlık geçirmiş bir millet. O arada ellerine ne geçerse yemişler sıçan yılan böcük kopek kedi vsvs.
Oranın köylüleri yobazları bunu adet yerine getirmis. Vietnam kore myanmar fln bu ulkelerde tuhaf bir mutfak kulturu var genel olarak.
Kaynak; cinli iyi kalpli bir hanfendi
Almanlarda tuhaf mesela domuz kuyrugu domuz dassagi inek dili ne bok varsa yiyorlar.
Birazda perspektif getirelim konuya saygilar