- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Doğrudur m8virüs belli ki kimseye acimiyor yoksa börtü böcek yiyenlere girmezdi m8
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğrudur m8virüs belli ki kimseye acimiyor yoksa börtü böcek yiyenlere girmezdi m8
iyilesme süreci 1 ay kadar sürebiliyor denmemis miydi? testin biri pozitif digeri negatif derken ne ara iyilesti bunlar acaba?
iyilesme süreci 1 ay kadar sürebiliyor denmemis miydi? testin biri pozitif digeri negatif derken ne ara iyilesti bunlar acaba?
meydanda yenmeyecek kivama gelen PORTAKALLARI SIKAN hirdavatlar sonrasinda arabalarina binip en yakin shell istasyonundan depoyu fulleyip evlerine gecmistirVirus sonrasi istiklalde cinli herifleri doven bozkurt biyikli kalabaligi gorur gibiyim
Tengri turku muhafaza etsin insallah
Virüs olsam sana girmezdim net. Korkutuyorsun beni, s.me temalı mesajın dehşete kapılmama neden oldu.
"üstad pampanla" aranız düzeldi mi
Doğrudur m8
Tabi tabi bizde gerizekalıyız zaten x yapan birilerini s. mek ile kafa s. mek arasındaki farkı bilmiyoruz.@Sertan Nalbant ile o konu hakkında çok doyurucu bir sohbet gerçekleştirmiştim bugün whatsApp’ta. Okuduktan sonra aklınıza gelen ilk şeyi kafanızda kurmayın! S. eyleminin dile getirilmesi çeşitli şekilde olabilir. Örneğin kafamı s. yeter diyen insan karşısındakinin cinsel organıyla kafasını becerdiğini ima etmiyor.
Sağlıklı forumlar.
saglık calısanlarıda risk grubunda degil mı? toplu tasımaya bınmelerı bence daha kötüAnkara'da yarından itibaren sağlık çalışanları toplu taşımadan ücretsiz olarak yararlanabilecek.
Tabi tabi bizde gerizekalıyız zaten x yapan birilerini s. mek ile kafa s. mek arasındaki farkı bilmiyoruz.
Yok şu korona muhabbeti bitene kadar düzelme ihtimali yok engelledim çünkü."üstad pampanla" aranız düzeldi mi![]()
Korkunç derecede kıvrak bir zekaya sahipsin seninle mücadele edemem gibi gözüküyor. Hürmetler.Estağfurullah abi öyle diyorsan sana karşı gelmek haddime değil.
İran gıda ve ilaç kurumu mu? Bir kaşık kum yutarım daha iyi%90 götten sallama ama bırakayım buraya
![]()
İran'dan umutlandıran haber! Koronavirüsün ilacını 10 gün içinde piyasaya sürecekler
İran Gıda ve İlaç Kurumu Başkanı Muhammed Rıza Şane Saz, koronavirüs ile mücadelede kullanılacak ilacın 7 ila 10 gün içerisinde piyasaya sürüleceğini açıkladı.m.haberler.com
corona virüsü diyelım![]()
Çinli insanlara farklı gözle bakmayalım lütfen
corona virüsü diyelım