Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Virus sonrasi istiklalde cinli herifleri doven bozkurt biyikli kalabaligi gorur gibiyim

Tengri turku muhafaza etsin insallah
meydanda yenmeyecek kivama gelen PORTAKALLARI SIKAN hirdavatlar sonrasinda arabalarina binip en yakin shell istasyonundan depoyu fulleyip evlerine gecmistir

Virüs olsam sana girmezdim net. Korkutuyorsun beni, s.me temalı mesajın dehşete kapılmama neden oldu.

@Sertan Nalbant ile o konu hakkında çok doyurucu bir sohbet gerçekleştirmiştim bugün whatsApp’ta. Okuduktan sonra aklınıza gelen ilk şeyi kafanızda kurmayın! S. eyleminin dile getirilmesi çeşitli şekilde olabilir. Örneğin kafamı s. yeter diyen insan karşısındakinin cinsel organıyla kafasını becerdiğini ima etmiyor.

Sağlıklı forumlar.

İran'da, 6 Mart'tan bu yana yeni tip #koronavirüs'ten koruduğu iddiasıyla kullandıkları sahte içkiden zehirlenenlerin sayısı bini aşarken hayatını kaybedenlerin sayısı 194'e çıktı.

@Sertan Nalbant ile o konu hakkında çok doyurucu bir sohbet gerçekleştirmiştim bugün whatsApp’ta. Okuduktan sonra aklınıza gelen ilk şeyi kafanızda kurmayın! S. eyleminin dile getirilmesi çeşitli şekilde olabilir. Örneğin kafamı s. yeter diyen insan karşısındakinin cinsel organıyla kafasını becerdiğini ima etmiyor.

Sağlıklı forumlar.
Tabi tabi bizde gerizekalıyız zaten x yapan birilerini s. mek ile kafa s. mek arasındaki farkı bilmiyoruz.

Ankara'da yarından itibaren sağlık çalışanları toplu taşımadan ücretsiz olarak yararlanabilecek.

s-l300.jpg

Çinli insanlara farklı gözle bakmayalım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt