Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün burda sokaga çikma KISITLAMASInin Ilk Günü geçiyor. Sokaklar bombos. Hayalet sehri gibi. Araba filan da çok az sayida geçiyor. Umarim faydalari 3-4 hafta sonra istatistiklerde de görünür.

EToBa92WkAEpVaf

@Sertan Nalbant dayı hangisi sensin?

Gençlere bir şey olmuyor diyenler bunu okuyabilir mi!

İnternetin hayırlı olsun kardeş.

Ayrıca kimsenin öyle bir şey dediği yok, kaç gündür herkes götünü kollasın akciğerde kalıcı hasar bırakıyormuş deyyolağ demek suretiyle panik halindeyiz. Tuhaf bir tarzın var, kimsenin demediği bir şeyi denmiş gibi kendi kendine cevap veriyorsun bir de üstüne sinirleniyorsun. Mitoman mısın nesin çözemedim.

İnternetin hayırlı olsun kardeş.

Ayrıca kimsenin öyle bir şey dediği yok, kaç gündür herkes götünü kollasın akciğerde kalıcı hasar bırakıyormuş deyyolağ demek suretiyle panik halindeyiz. Tuhaf bir tarzın var, kimsenin demediği bir şeyi denmiş gibi kendi kendine cevap veriyorsun bir de üstüne sinirleniyorsun. Mitoman mısın nesin çözemedim.
Herkes götünü koklasın okudum ve o an hayal ettim yaw

Günlük 1400-1500'lü ölümlere kadar çıkması bekleniyor İtalya'nın akabinde düşüş başlayacakmış. Tahmin bu yöndeymiş en azından.

espanyolda oynayan çinli wu lei'de corona virüsü kapmıştı bugün paylaşıldı mı bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt