- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Bugün burda sokaga çikma KISITLAMASInin Ilk Günü geçiyor. Sokaklar bombos. Hayalet sehri gibi. Araba filan da çok az sayida geçiyor. Umarim faydalari 3-4 hafta sonra istatistiklerde de görünür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dezenfektan yapmak için aldığım etil alkolü yudumluyorum şu an. Orada değilim ben.
İnternetin hayırlı olsun kardeş.Gençlere bir şey olmuyor diyenler bunu okuyabilir mi!
![]()
Yoğun bakımda 39 yaşındaki koronavirüs hastasından uyarı | Video
Yoğun bakımda 39 yaşındaki koronavirüs hastasından uyarı: Bana bulaşmaz demeyin | Videotr.euronews.com
Herkes götünü koklasın okudum ve o an hayal ettim yawİnternetin hayırlı olsun kardeş.
Ayrıca kimsenin öyle bir şey dediği yok, kaç gündür herkes götünü kollasın akciğerde kalıcı hasar bırakıyormuş deyyolağ demek suretiyle panik halindeyiz. Tuhaf bir tarzın var, kimsenin demediği bir şeyi denmiş gibi kendi kendine cevap veriyorsun bir de üstüne sinirleniyorsun. Mitoman mısın nesin çözemedim.
Bunu okuyan 20 kişiden 1 i yapar bence. O kişi kim olur acaba onu bulmak gerekHerkes götünü koklasın okudum ve o an hayal ettim yaw
65 yaş üstü 14 milyon nüfus varmışGünlük 1400-1500'lü ölümlere kadar çıkması bekleniyor İtalya'nın akabinde düşüş başlayacakmış. Tahmin bu yöndeymiş en azından.