Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim genel kurulun ertelenmesi iyi oldu, ön siralarda yer alanlar komple mevta idi aksi taktirde

21 gün ne olacak askerlikte ya diye taşak geçenler 10 gün kendi evlerinde kendi yataklarında aileleriyle kalamadı .

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı getirilmiş.

Kemoterapi gören hastalar ne olacak? 75 yaşında bir akrabam var mesela.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün bildirilen ölüm sayılarında İtalya tek başına 793, diğer ülkelerde toplam 602
Bi iş var bu işin içinde

Bugün bildirilen ölüm sayılarında İtalya tek başına 793, diğer ülkelerde toplam 602
Bi iş var bu işin içinde
ne işi olacak, gerekli önlemler alınmadı, sağlık yönünden yetersizdi italya bunlar birlikte gerçekleşince kaçınılmaz oldu malesef.
ha diğer ülkelerin bildirdği sayılar için bi iş var diyorsan ona yorum yapamam Cihan, her şey olabilir.

İnternetin hayırlı olsun kardeş.

Ayrıca kimsenin öyle bir şey dediği yok, kaç gündür herkes götünü kollasın akciğerde kalıcı hasar bırakıyormuş deyyolağ demek suretiyle panik halindeyiz. Tuhaf bir tarzın var, kimsenin demediği bir şeyi denmiş gibi kendi kendine cevap veriyorsun bir de üstüne sinirleniyorsun. Mitoman mısın nesin çözemedim.

Mitoman ne demek?

İskenderun SSK hastanesi

A004226C-ADAC-4D0E-8A4B-545E7487C8E6.webp

ne işi olacak, gerekli önlemler alınmadı, sağlık yönünden yetersizdi italya bunlar birlikte gerçekleşince kaçınılmaz oldu malesef.
ha diğer ülkelerin bildirdği sayılar için bi iş var diyorsan ona yorum yapamam Cihan, her şey olabilir.
İçimden bi ses İtalya'nın ölüm sebebi ne olursa olsun ölen herkese Corona diyip geçtiklerini söylüyor. Tamam başlarda ben de senin gibi düşünüyordum da şu sayılar hiç normal gelmemeye başladı

İçimden bi ses İtalya'nın ölüm sebebi ne olursa olsun ölen herkese Corona diyip geçtiklerini söylüyor. Tamam başlarda ben de senin gibi düşünüyordum da şu sayılar hiç normal gelmemeye başladı
Açıkçası oradan gelen görüntüleri görünce o sayıların olabilme ihtimali var diye düşünüyorum. Her ölümü Covid-19'a bağlamanın ne gibi bir getirisi olabilir İtalya için bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt