Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.147
- 72.774
- 5.188
İtalyada durum çok vahim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim genel kurulun ertelenmesi iyi oldu, ön siralarda yer alanlar komple mevta idi aksi taktirde
ne işi olacak, gerekli önlemler alınmadı, sağlık yönünden yetersizdi italya bunlar birlikte gerçekleşince kaçınılmaz oldu malesef.Bugün bildirilen ölüm sayılarında İtalya tek başına 793, diğer ülkelerde toplam 602
Bi iş var bu işin içinde
Sokak değil tam, çok uzağa gitmelerine yasak getirdiler.65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı getirilmiş.
Kemoterapi gören hastalar ne olacak? 75 yaşında bir akrabam var mesela.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnternetin hayırlı olsun kardeş.
Ayrıca kimsenin öyle bir şey dediği yok, kaç gündür herkes götünü kollasın akciğerde kalıcı hasar bırakıyormuş deyyolağ demek suretiyle panik halindeyiz. Tuhaf bir tarzın var, kimsenin demediği bir şeyi denmiş gibi kendi kendine cevap veriyorsun bir de üstüne sinirleniyorsun. Mitoman mısın nesin çözemedim.
Bencede normal bi darum degil bi şeyler dönüyoBugün bildirilen ölüm sayılarında İtalya tek başına 793, diğer ülkelerde toplam 602
Bi iş var bu işin içinde
İçimden bi ses İtalya'nın ölüm sebebi ne olursa olsun ölen herkese Corona diyip geçtiklerini söylüyor. Tamam başlarda ben de senin gibi düşünüyordum da şu sayılar hiç normal gelmemeye başladıne işi olacak, gerekli önlemler alınmadı, sağlık yönünden yetersizdi italya bunlar birlikte gerçekleşince kaçınılmaz oldu malesef.
ha diğer ülkelerin bildirdği sayılar için bi iş var diyorsan ona yorum yapamam Cihan, her şey olabilir.
Açıkçası oradan gelen görüntüleri görünce o sayıların olabilme ihtimali var diye düşünüyorum. Her ölümü Covid-19'a bağlamanın ne gibi bir getirisi olabilir İtalya için bilmiyorum.İçimden bi ses İtalya'nın ölüm sebebi ne olursa olsun ölen herkese Corona diyip geçtiklerini söylüyor. Tamam başlarda ben de senin gibi düşünüyordum da şu sayılar hiç normal gelmemeye başladı
Firüslü dizi var mı??