Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçişleri Bakanlığı genelge yayınladı. Genelgede 65 yaş ve üzeri ile bağışıklık sistemi düşük, ve kronik akciğer hastalığı, astım, KOAH, kalp/damar hastalığı, böbrek, hipertansiyon ve karaciğer hastalığı olanlar ile bağışıklık sistemini bozan ilaçları kullanan vatandaşlar bugün saat 24.00’dan ikametlerinden dışarı çıkmaları, açık alanlarda, parklarda dolaşmaları ve toplu ulaşım araçları ile seyahat etmeleri sınırlandırılarak sokağa çıkmalarının yasaklandı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 7 ülkeden 3 bin 358 öğrencinin Türkiye'ye getirilerek, Sakarya ve Samsun'daki yurtlarda karantinaya alınacaklarını söyledi

İçişleri Bakanlığı genelge yayınladı. Genelgede 65 yaş ve üzeri ile bağışıklık sistemi düşük, ve kronik akciğer hastalığı, astım, KOAH, kalp/damar hastalığı, böbrek, hipertansiyon ve karaciğer hastalığı olanlar ile bağışıklık sistemini bozan ilaçları kullanan vatandaşlar bugün saat 24.00’dan ikametlerinden dışarı çıkmaları, açık alanlarda, parklarda dolaşmaları ve toplu ulaşım araçları ile seyahat etmeleri sınırlandırılarak sokağa çıkmalarının yasaklandı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 7 ülkeden 3 bin 358 öğrencinin Türkiye'ye getirilerek, Sakarya ve Samsun'daki yurtlarda karantinaya alınacaklarını söyledi
cıldırıcam hala adam getırılıyor

ETpkesmXgAIlMsH
az kaldı bu düzenin değişmesine ama champ. o gün gülen biz olacagız #zenginlerezulüm

Bugün 1000'i geçeceğiz, umarım yapılan test 10 bin civarındadır.

arkadaşlar rte gerçek akplilere atıyor mesaj gizli akplilere değil

Annem Corona'dan baya korkuyor doğal olarak. Söylesem bi türlü, söylemesem bi türlü...
Ben aradım babamı dalga geçtim ne yapayım. Annem de Nisan ın 21 inde 65 olacak, babamla dalga geçmiş. Babam, oğlum eline bırakma ananın dedi.

Kayınvalidemleri de aradım, ararsınız bir şey lazım olursa gelir alırım dert etmeyin dedim.

Hepsi korkuyor, korkmayan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt