Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler çok özür dilerim fm2020 facebook sitesinden takip ettiğim bir sitede cracklemişler evde sıkılan renktaşlarımız varsa onlara atabilirim.Ben denemedim kesin mi bilmiyorum en azından oyunu olmayan kişiler deneyebilir .Tekrardan konu dışı olduğu için özür dilerim
25 marta kadar steamde beleş

Bu hastalığa herkes çok hazırlıksız yakalandı drlar dahil koskoca drlar profesörler bile fikir birliğine varamiyorlar bazı durumlarda ki çok normal yeni bir virüs ve tanıma vaktimiz olmadan hastalıkla.mucadeleye girdik pik noktamiz kaçta olacak acaba umarım çok yükselmez tedbirler ise yarar

Beyler çok özür dilerim fm2020 facebook sitesinden takip ettiğim bir sitede cracklemişler evde sıkılan renktaşlarımız varsa onlara atabilirim.Ben denemedim kesin mi bilmiyorum en azından oyunu olmayan kişiler deneyebilir .Tekrardan konu dışı olduğu için özür dilerim
fm20 bypass mı rtaş? ben de bi yerde rastladım windowsu güncellemeyin falan da diyolardı sanırım. denemedim tabi her zaman orjinal oynadıgım için
ok.gif

En geç Şubat ortasında sınırları kapayıp, verilen sürede dönmeyenleri de almamak gerekiyordu. Bu aşamadan sonra yapılacak pek bir şey kalmadı.

bakan hizli tani kiti yarin sabah devreye girior demis heralde artacaktir test sayisi degilmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt