Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tvye çıkan doktorlar en baştan çok yanlış konuşmaya başladı. Halkı rahatlatmak için gençlere bişey olmuyor, çoğu ayakta geçirecek diyerek resmen rehavete soktular. Bizim milletimiz bu rahat söylemleri duyunca arkasından 50 tane laf söyle hiçbirini tınlamaz. Örneklerini görüyoruz işte. Apaçi tayfası toplanmış asker uğurluyor. Ülkeyi koronadan kurtarmaya gidiyor sanki gavat

Trump'ın yanına ok çizip trump'ı koymaları iyi olmuş, aklımıza TRUMP dışında başka bir şey gelebilir diye düşünmüş koca yürekli komplo teorisyenleri.
abi soldaki pangoline de oku ben çizdim
biggrinking.gif

20'lik dişim ağrıyor, dişçiye gitmeye çekiniyorum. Saç sakal birbirine karıştı, berbere de gidemiyorum. Onun bunun çocuğu Çinliler yüzünden insanlıktan çıktım. Cast Away filmindeki Tom Hanks'e benzemeye başladım.
Dişçiler kapalı rtaş. Benim dişim de ağrıyor. Tom hanks tekniğiyle dişi çekeceğiz galiba

Arkadaşlar +60 yaş için ölüm riski fazla ama bu demek değildir ki diğer yaşta olanlara bir şey olmuyor. Bugün bir yerde okudum virüsü atlatanlar sonraki dönemlerinde sıkıntı yaşayabilirler. Akciğer falan bırakmıyor o yüzden bulaşsa bile ölmeyiz bir şey olmaz diyebilirsiniz ama bulaşıp hastalığı atlattıktan sonra bile sağlığınızda sıkıntılar olacaktır özellikle solunum yolu rahatsızlıklarınız artabilir.

Şu videoyu izlemenizi öneririm bugün yayınlanmış

@Mehmet Arslaner abi öyle diyon da 7,5 milyar küsür insanın aklına pangolin gelme ihtimali bile çok düşükken şak diye 2019 kapagına bu hayvanı koymaları ürpertmiyor mu seni
Kaynağın pangolin olduğu kesin değil henüz. Bir de pangolin + nightingale dışında salgına atfedilecek bir durum yok ki nightingale'in salgına gönderme için kullanılması da baya bir absürt olur zira kendisinin salgın ile bütünleştirilecek bir özelliği yok, tek bağlantı tıp-hemşirelik bağlantısı. Evet şüphe uyandırtıyor ama vay amünüm dedirtmedi bana şahsen.

Yalnız virüsün laboratuvar ortamında mı üretildi yoksa bushmeat'lerden mi meydana geldi hala kestirilebilmiş değil. Net bir şey yok şaka gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt