- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Nerden çıktı şimdi yav?![]()
O asker uğurlama videosunu görunce aklıma geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerden çıktı şimdi yav?![]()
Trump'ın yanına ok çizip trump'ın fotoğrafını koymaları iyi olmuş, aklımıza TRUMP dışında başka bir şey gelebilir diye düşünmüş koca yürekli komplo teorisyenleri.
Matematik ilmine neden bu kadar mesafelisin ?Bu ne zurh
abi soldaki pangoline de oku ben çizdimTrump'ın yanına ok çizip trump'ı koymaları iyi olmuş, aklımıza TRUMP dışında başka bir şey gelebilir diye düşünmüş koca yürekli komplo teorisyenleri.
Dişçiler kapalı rtaş. Benim dişim de ağrıyor. Tom hanks tekniğiyle dişi çekeceğiz galiba20'lik dişim ağrıyor, dişçiye gitmeye çekiniyorum. Saç sakal birbirine karıştı, berbere de gidemiyorum. Onun bunun çocuğu Çinliler yüzünden insanlıktan çıktım. Cast Away filmindeki Tom Hanks'e benzemeye başladım.
20'lik dişim ağrıyor, dişçiye gitmeye çekiniyorum. Saç sakal birbirine karıştı, berbere de gidemiyorum. Onun bunun çocuğu Çinliler yüzünden insanlıktan çıktım. Cast Away filmindeki Tom Hanks'e benzemeye başladım.
Demir Pamir BaşAtes kara mi yoksa onur adibelli mi?
Kaynağın pangolin olduğu kesin değil henüz. Bir de pangolin + nightingale dışında salgına atfedilecek bir durum yok ki nightingale'in salgına gönderme için kullanılması da baya bir absürt olur zira kendisinin salgın ile bütünleştirilecek bir özelliği yok, tek bağlantı tıp-hemşirelik bağlantısı. Evet şüphe uyandırtıyor ama vay amünüm dedirtmedi bana şahsen.@Mehmet Arslaner abi öyle diyon da 7,5 milyar küsür insanın aklına pangolin gelme ihtimali bile çok düşükken şak diye 2019 kapagına bu hayvanı koymaları ürpertmiyor mu seni