Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demir hepsi koronadan gitti demiyoruz ki ama söyledikleri rakam yalan işte 3 5 ölüm gösterip virüsü üstlerinden atıyor gösteriyorlar Who bile çıkıp virüsün merkez üssü Avrupa diyor sonra.
Cin dunyanin geri kalanindan insan olmayi ogrenmeli

Dunyanin geri kalani cinden bu salginla nasil basedilecegini ogrenmeli

Derim

Cin'i asagilamak veya uzerine gitmek icin ne bu viruse ne de trump'in basit soylemlerine ihtiyacimiz yok. Bir cok sebep var zaten.

Benim gordugum kadariyla sucu cine atip dunya olarak ne kadar boktan saglik sistemlerimiz oldugunu ve bu tarz bir olaya ne kadar hazirliksiz oldugumuzu saklamaya calisiyoruz. Bu politik soylemlerle virus karsisindaki basarisizliklarini gizlemeleri yakismiyor.

Virusun ismi wuhan virusu olsun ne farkeder

Dunyanin virus karsisindaki basarisizliginin sebevi cinin verileri saklamasi

Guzel teori

Yemedim

Virusun merkezi su an avrupa bu arada yanlis bir sey yok

Cin dunyanin geri kalanindan insan olmayi ogrenmeli

Dunyanin geri kalani cinden bu salginla nasil basedilecegini ogrenmeli

Derim

Cin'i asagilamak veya uzerine gitmek icin ne bu viruse ne de trump'in basit soylemlerine ihtiyacimiz yok. Bir cok sebep var zaten.

Benim gordugum kadariyla sucu cine atip dunya olarak ne kadar boktan saglik sistemlerimiz oldugunu ve bu tarz bir olaya ne kadar hazirliksiz oldugumuzu saklamaya calisiyoruz. Bu politik soylemlerle virus karsisindaki basarisizliklarini gizlemeleri yakismiyor.

Virusun ismi wuhan virusu olsun ne farkeder

Dunyanin virus karsisindaki basarisizliginin sebevi cinin verileri saklamasi

Guzel teori

Yemedim

Virusun merkezi su an avrupa bu arada yanlis bir sey yok

Yemişsin işte neyse iyi geceler

Virüsün çıkartılma sebebi de bu olabilir. Amerikanın son dönemlerde özellikle Trump'ın 1 numaralı düşmanı Çin ekonomisi
Çin elinde bulundurduğu tahvilleri koz niyetine kullanmaya çalışıyordu. Şimdi kağıttan farksızlar. Valla bu virüs her yönüyle abdye yaradı gibi gözüküyor

Normal, yasadışı en çok ticareti yapılan hayvan o. Nesli tükenmekte olan diğer hayvanlarda var o resimde. Tabi, hiçbir şey tesadüf değildir diyebiliriz, ki bu virüsün doğal bir virüs olmadığını düşünenlerdenim. Ama bu resim sanki rastgele gibi.

2020deki recession kelimesi minik bi tacir olarak beni daha çok ürküttü :asd:

Son düzenleme:
Bizim burda küçücük yerde bugün 3 kişi ölmüş. Bizim Türkler de gizliden toplanıp evlerde mangal partileri,halı yıkama, kadınlar gün filan yapıyor. Hatta bugün birisi kız istemeye gitmiş 35 kişiyle.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt