- 3 Temmuz 2012
- 137.894
- 86.801
- 5.338
Yarın yatar pazar gününe denk geldigi içimBilmem ki... Virüs krizi ile alakalı olabilir mi acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın yatar pazar gününe denk geldigi içimBilmem ki... Virüs krizi ile alakalı olabilir mi acaba.
2018de yapımı başlanan hastaneyi enfeksiyon hastanesine çevirip hızlıca bitirmişler diye okudum o 6 günde sıfırdan hastane olayı kolpa duruyor.Çin'e bak be. Adamlar sıfırdan hastane inşa etmişler bu süreçte. Hareket eden her şeyi yiyorlar diye kızdık ama adamların da hakkını vermek lazım.
bilmem ki sero kardesDenge virüsü ne oluyor Hamza Hamzaoğlunda kesin pozitif çıkar
bu heriflerin neyi dogru admırım2018de yapımı başlanan hastaneyi enfeksiyon hastanesine çevirip hızlıca bitirmişler diye okudum o 6 günde sıfırdan hastane olayı kolpa duruyor.
Forumdaki avrasya cephesi rahatsız olursa mudahil oluruz!!kavga çıkarır bu cvp
HIV, hepatit filan çıkması sevindirici çok şükür coronan yok bunada şükürbilmem ki sero kardes![]()
Salgın meslekler arası sidik yarışına döndü biraz da herkes alkış bekliyor. Dün süpermarkette çalışan biri siz rafları boşalttıktran sonra onları doldutan birileri var diye twit atmış, bizi de görün demiş. Bugün de yabancı bir itfaiyenin siz evden çıkmıyorsunuz ama yangın falan olsa sizi kurtaracak biziz minvalinde bir mesajını gördüm. Ebelerden ''olmasaydık olmazdınız'' gibi bir twit bekliyorum karşı atak olarak.
Cumartesine denk gelen maaşlar cuma, pazar gününe denk gelenler pazartesi alınıyor
2018de yapımı başlanan hastaneyi enfeksiyon hastanesine çevirip hızlıca bitirmişler diye okudum o 6 günde sıfırdan hastane olayı kolpa duruyor.
bugün 1300 vakayı görürüz muht.
Çin'e bak be. Adamlar sıfırdan hastane inşa etmişler bu süreçte. Hareket eden her şeyi yiyorlar diye kızdık ama adamların da hakkını vermek lazım.
Almancılar uzun zamandır durum raporu vermıyor
Sizi tebrık edıyorum dostumGün geçtikce sayılar azalıyor burda.
Sokaklar boşaldı ölü sayılarıda baya az yani diğerlerinle karşılaştırıldığında.

Saglık olarak ulkemız guzel bi durumda diye düsünuyorum katılırmısın üstadÇinde iranda falan alışveriş merkezlerini hastaneye dönüştürmüsler. Reis bugünleri görmüş boşa kızdık adama![]()
kom*nist onlar!!!küba italyaya doktor göndermiş. çok esrarengiz bir ülkesin küba