Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çin'e bak be. Adamlar sıfırdan hastane inşa etmişler bu süreçte. Hareket eden her şeyi yiyorlar diye kızdık ama adamların da hakkını vermek lazım.
2018de yapımı başlanan hastaneyi enfeksiyon hastanesine çevirip hızlıca bitirmişler diye okudum o 6 günde sıfırdan hastane olayı kolpa duruyor.

Salgın meslekler arası sidik yarışına döndü biraz da herkes alkış bekliyor. Dün süpermarkette çalışan biri siz rafları boşalttıktran sonra onları doldutan birileri var diye twit atmış, bizi de görün demiş. Bugün de yabancı bir itfaiyenin siz evden çıkmıyorsunuz ama yangın falan olsa sizi kurtaracak biziz minvalinde bir mesajını gördüm. Ebelerden ''olmasaydık olmazdınız'' gibi bir twit bekliyorum karşı atak olarak.

"Biz olmasak dışarı çıkamadığınız bu zor günlerde ne halt ederdiniz?"

GSC Adminleri

2018de yapımı başlanan hastaneyi enfeksiyon hastanesine çevirip hızlıca bitirmişler diye okudum o 6 günde sıfırdan hastane olayı kolpa duruyor.

bugün 1300 vakayı görürüz muht.

Çin'e bak be. Adamlar sıfırdan hastane inşa etmişler bu süreçte. Hareket eden her şeyi yiyorlar diye kızdık ama adamların da hakkını vermek lazım.

Neyin hakkını vericez bize ne yaptıkları hastaneden adam akıllı dursalardı bu pislikle uğraşmazdık şimdi

Çinde iranda falan alışveriş merkezlerini hastaneye dönüştürmüsler. Reis bugünleri görmüş boşa kızdık adama :hat:

küba italyaya doktor göndermiş. çok esrarengiz bir ülkesin küba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt