- 1 Mayıs 2018
- 53.066
- 43.487
- 3.298
Uğur beye acayip kılım artık nedense
Aynen bende, ilk zamanlar cok iyi gibiydi sonra acildikca sacmalamaya ve kendine birsey zanmaya basladi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğur beye acayip kılım artık nedense
Hayvan değil yarasa. Malum yarasanın bağışıklık sistemi çok güçlüymüş.Virüs insana alıştıktan insan vücuduna saldırmayı bıraktıktan sonra ölümler azalacak normal virüs gibi atlatacagız simdi bizi hayvan sanmaktadır
Forumdaşlar istanbul bölgesi para toplayıp şöyle bişeye ortak girek
Kaç gündür dışarı çıkmıyorsunuz ?
3 gun dayandım sonra cıktım bugunde cıktım yarında cıkarım ama 10dk cıkıyorumKaç gündür dışarı çıkmıyorsunuz ?
31 saattirKaç gündür dışarı çıkmıyorsunuz ?
Sürü bağışıklığı olumlu zaten herkes hafif geçirse. Lakin bu mümkün gözükmüyor ve bağışıklık kazanmadığımız ve virüs kendiliğinden yok olmadığı sürece bu beladan kurtulmak mümkün değil.İnsandan insana bulaştıkça etkisini kaybedecekse, uyumsuz olduğunu anlayıp mutasyon geçirecekse vaka sayısının artması ama ölümlerin olmaması olumlu bile karşılanabilir mi bu bağlamda?
Bana hiç mantıklı gelmedi...
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sen ciddi bir şey yazma gözünü sevemVirus aslinda bu kadar olumcul degil ama saglik sistemi coktugu icin tam anlami ile tedavi destegi goremeyen hastalar icin olum maalesef kacinilmaz oluyor.Bu yuzden evden cikmayin diyor herkes, yayilim bu kadar hizli olmasa herkes icin tedavi destegi tam anlami ile saglikli ilerleyecek.
2 ay 10 gün (sadece bahçeye odun kesmek için çıkıyorum)Kaç gündür dışarı çıkmıyorsunuz ?
Tesekkurler bidaki sefere msj olarak yolla ben yazayım kardesım bunuVirus aslinda bu kadar olumcul degil ama saglik sistemi coktugu icin tam anlami ile tedavi destegi goremeyen hastalar icin olum maalesef kacinilmaz oluyor.Bu yuzden evden cikmayin diyor herkes, yayilim bu kadar hizli olmasa herkes icin tedavi destegi tam anlami ile saglikli ilerleyecek.
Asıl tehlike doktorların da virüse yakalanması. Hasta sayısı psikopat derecede artar doktorlarda hastalanmaya başlarsa işte tam çöküş olurVirus aslinda bu kadar olumcul degil ama saglik sistemi coktugu icin tam anlami ile tedavi destegi goremeyen hastalar icin olum maalesef kacinilmaz oluyor.Bu yuzden evden cikmayin diyor herkes, yayilim bu kadar hizli olmasa herkes icin tedavi destegi tam anlami ile saglikli ilerleyecek.
Evet muhtemelen akbabadan sonra en güçlüsü,virüste zaten sars gibi kendi kendine kaybolacak muhtemelen aşı marşı pek umudum kalmadı benim açıkçası.Hayvan değil yarasa. Malum yarasanın bağışıklık sistemi çok güçlüymüş.
Arada bilgilendirmek isterim yasli uyelerimiziTesekkurler bidaki sefere msj olarak yolla ben yazayım kardesım bunu