Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.282
- 10.662
- 1.423
Gençler köyde üretim emek vererek çalışmak istemiyor, kapitalist düzenin kölesi olmaya heveslendik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl kalmadı? Türkiye'de köy nüfusu ne kadar ki? Vallahi benim bilgilerin 20 sene öncesine dayalı... değiştiğini tahmin etmemiştim açıkçası şimdi
Abi köyde nufus kalmadı ki ?
Bizim doktorun önerdiği maske geldi. Böyle bir şey. Yararlanmak isteyenlere duyurulur.
Peşinen söyleyim bir boka yaramıyor bile olabilir sadece doktor söyleyince aldık.
![]()
![]()
2019 yılı tüik verilerine göre 6 milyon köy , 77 milyon şehir nüfusu varmış
Köy şart değilki kasaba mecra ilçe dediğimiz yerlerde bence buna dahil2019 yılı tüik verilerine göre 6 milyon köy , 77 milyon şehir nüfusu varmış
Hollanda, yeni Italya olma yolunda emin adimlarla ilerliyor![]()
son durum ne dostumHollanda, yeni Italya olma yolunda emin adimlarla ilerliyor![]()
Bir de bir cok insana test yapilmiyor, ona ragmen aciklanan rakamlar cok korkunc bir hal almaya basladi.Rutte hala saka etmeyi devam ediyor
Anlık verilere göre en çok ölümün olduğu 3 ülkeHollanda, yeni Italya olma yolunda emin adimlarla ilerliyor![]()
Bir de bir cok insana test yapilmiyor, ona ragmen aciklanan rakamlar cok korkunc bir hal almaya basladi.
Son 24 saatte 34 olu, 545 yeni hasta. Toplam 4749 vaka oldu resmen.son durum ne dostum
Köy şart değilki kasaba mecra ilçe dediğimiz yerlerde bence buna dahil
Buralarda salgın başladımı ilçede hastane varmı? varsa ne kadar hasta alabilir
bu insanlar ilçeden illere akın edecek ildeki hastane mevcudu karşılaşamazsa istanbul ankara
izmire akın edecekler Ozaman kısmi göç olur bunun ucunda can yaşam var insanlar birbirini kırar
kırsaldan kastım sadece köy değil okadar çok ilçemiz varki köyden beter
Örneğin Bodrum 3 tane hastane var yayıldı virüs hastane kapasitesinin 5 katı talep oldu
bu insanlar en yakın nereye gidebilir milasa değil tabiki izmire izmir kendi hastasına bakamazsa nolcak
hurra istanbul kırsala yayarsan hem çok can kaybı olur hemde senelerce bitiremezsin
Anlık verilere göre en çok ölümün olduğu 3 ülke
Çin (3270) + spain (2206) = 5476
İtalya 5476
İlginç bir tesadüf olmuş