Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu sayılara çok takılmıyorum artık.Biz belki de avrupanın en kalabılık ulkesiyiz.Ve malesef en az İTALYA kadar bilinçsiz bir halkımız var.Ben evde kalsam nolur abi ? Hala bazı gerzekler cirit atıyor sokakta.Ondan bana geçecek işte bir şekilde.Önemli olan çabuk bir şekilde tedavinin bulunması.

bende dıyorum net niye yavasladı tüm ınternet buraya gıdıyor heralde gorusme varmıs

ET0jxjLXsAIqg9k

Strasbourg bölgesinde 453 sağlık görevlisi teste girmiş 238 i positif çıkmış. Yeterli eleman olmadığı için işlerine devam edecekleri açıklandı. Şuan burda hastaneler hasta seçiyor yaşlı geldimi evine yolluyorlar öncelik gençlerde. Hiç bir hastanede yer kalmadı. Açıklanan ölü sayıları sadece hastanede ölenler. Daha yüzlerce insan ölmüş huzur evinde kendi evinde, onlar coronavirus vakası olarak sayılmıyor çünkü teste tabi tutulmamislar. Otopsi için ise zaman yok. Tabutlar bile 4er 4 er dik şekilde film ile streçleniyor. Morglarda yer kalmayacakmis bu gidişle bazı restorant zincirlerinin arabaları ve soğuk hava depoları kullanılacakmis.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Millet şu an çok rahat geçiniyorda bizim mi haberimiz yok, zaten herkes borç harç içinde. Şu an yapabilecekleri en kötü şeyi yapıyorlar, sağlık bakanına eleştiri getirmeye hiç gerek yok. Bütün çomarlar bu ülkede insan hayatının ne kadar değersiz olduğunu izlesin, kararı veren kişi belli. Karantinaya alırsın ülkeyi 1 ay belki, tamam ekonomik darbesi ağır olacak ama ne olacak ki borcunun üstüne bir borç daha ekle. Yada salarsın götüne güvenen çıksın diye. Hükümet sorumluluk almamak için hiçbir karar almıyor resmen, karantinaya alsa ekonomik destek vermek zorundalar çünkü diğer senaryodada yüzbinler ölecek belki. Karantina kararının şu saniye gelmesi lazım.

Bir tek bizim ülke için değil; bütün ülkelerin yönetenleri embesil. Hepsi ampır ampır düşünceler ile insanları ölüme terk ediyorlar. O kıçlarını yırttıkları, ekonomi ekonomi diye bağırdıkları paralar ile ilk onların tabutları çivilenir. Ölen insanların çoğunun vebali onların ellerinde.

Bir tek bizim ülke için değil; bütün ülkelerin yönetenleri embesil. Hepsi ampır ampır düşünceler ile insanları ölüme terk ediyorlar. O kıçlarını yırttıkları, ekonomi ekonomi diye bağırdıkları paralar ile ilk onların tabutları çivilenir. Ölen insanların çoğunun vebali onların ellerinde.
Bu virüs ortadan kalktıktan sonra avrupada ortalık karısır gibi

Avrupa Birliği toplu halde anlaşarak Avrupa Birliği bütçesinden virüse karşı sınırsız şekilde harcama yapma onayı vermiş. Durum hiç iç açıcı değil bunlar kolay kolay böyle birşeye izin vermez.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Beyler bakan gerçekten işin başında zaten milleti defalarca uyararak olası facianın önüne geçti bence, şu an yine rakamların yüksek olduğunu hepimiz biliyoruz ama bundan daha kötü de olabilirdi. Ülkeyi yöneten adam belli sağlık bakanına laf çakmayın hiç, tayyip izin vermiyor sokağa çıkma yasağı uygulayamayız mı desin adam ne diyecek ki? Yuvarlak konuşuyor sürekli. Çinden gelen test kitleri en azından süreci hızlandırır bir nebze. Ben bu işin kısa süreceğini düşünmüyorum ama en azından etkili bir ilaç vs. bulununca yumuşayacaktır burası bariz. Zaten şu sayfaları biri okuyup virüse kapılsa vallahi stresten ölür, internette yaptığınız felaket tellallığı kimseye yardımcı olmaz söyleyeyim size. Beni etkilemiyor da hepimizin tanıdıkları akrabası var, herkes yazdığı paylaştığı şeylere dikkat etsin bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt