- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
En fazla vakaya sahip olan 20.ülkeyiz. Hafta sonu 27'lerde, daha önce 32'lerdeydik. @Hidayet Sarıdağ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekonomi diye gezinen üst klasman insanlarımız var. Söyleyeceklerim bu kadar1 hafta İstanbul 1hafta Ankara yaparak bitmez ki bu. O sırada zaten millet şehirden kaçar.
öyle olsa düserdi heralde neteÇok gezenti olmasın kronik rahatsızlığı varmış galiba herifin ve yoğun bakıma almışlardı
Herkes kendini koruyacak koruyabilirse... Şu anda milyonlarca insan işe gidiyor zaten, gitmek zorunda.tamam sen inanmıyorsun da ne yapıyorsun mesela biz ne yapalım
senin karantina durumu ne oldu hala yurttamısın var mı hasta olanlar falan
Şirketler bunu uyguluyor şu anda, kendi çalıştığım yerden biliyorum.Yasal olarak senelik iznin eksiye düşemez. Şirkete bedava calisma günü borçlanamazsın
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Karantınada ne oldu ne yediniz tek kısı mı kaldınız anlatsan uyelerımız okusa emrecim1 haftamız daha var ya
bazı belirti olanları götürmüşler ama bizzat görmedim ben
Testleri neye göre yapıyorlar? Pek bilgim yok bu konuda.Test/pozitif oranı düşüyor ama test sayısı hala düşük .
Emin değilim gizlice komutan gömüldü bu ülkede. Biri açıklamasa muhtemelen corona diye lanse edilmeyecekti.öyle olsa düserdi heralde nete
Demekki neymıs hastalıgı bosvermek olmuyormus gencleride öldürüyormus ki.İngiltere'de insanların sadece gerekli alışveriş ve tek başına spor yapmaları için evden çıkmalarına izin verilmesi kararı alındı.
- Market ve eczaneler hariç tüm ticari faaliyetlerin durdurulmasına karar verildi.
Yıllık izni kullandiriyorlar bunu biliyorum. Ama diyelim 20 gün yıllık iznin var sana 40 günmüş gibi kullandirip 20 gün şirkete borçlu olamazsin. Bu suç. Ilerde o şirkette seni zorla calistirmaya girdiğinden suçŞirketler bunu uyguluyor şu anda, kendi çalıştığım yerden biliyorum.