Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
milletin akliyla alay ediyorlar artik.

Özel sektörde çalışanların dışarı çıkmaktan başka çaresi yok. Toplu sokağa çıkma yasağını da kaldıracak ekonomimiz yok. Ekonomi ile insan sağlığı arasında seçim yapmaya çalışıyolar resmen. Şimdilik ekonomiden yana kararları.

Sokağa çıkma yasağı olmadan herkese nasıl teker teker test yapılacak? Ve elde yeterli sayıda ekipman yokken.
500bin tane kit amerikaya satıyoruz, irana hibe ediyoruz falan. Orasını da atanlar düşünsün.
Tüm türkiyede aynı anda yasak yapmazlar yapamazlar, en geç 5-6 gün sonra bölgesel yasak gelecektir

7 yaşlımız dememiş ve gençlere uyarı vermiş genç bir veya birkaç hastayı kaybettik herhalde

amerikalı bir profa göre de tamamen kapatma stratejisi hem mümkün değil hem doğru değil

bu arada tamamen kapatma yapan kısmen çin ve italya dışında kimse var mı

herkes sınırlı yasaklar koyuyor herhalde

almanyada da korede de işler yürüyor

İlk vakanın açıklandığından kaç gün sonra aslında ilk ölenin ve dolayısıyla ilk vakanın Ankara Gata'da ölen emekli komutan olduğu ortaya çıktı. Söyleyeceklerim bu kadar.

tamam sen inanmıyorsun da ne yapıyorsun mesela biz ne yapalım

türkiye'deki vaka sayılarını gün gün yazacak var mı ben aradım bulamadım. toplam sayı değil ama günlük vaka sayısını diyorum

500bin tane kit amerikaya satıyoruz, irana hibe ediyoruz falan. Orasını da atanlar düşünsün.
Tüm türkiyede aynı anda yasak yapmazlar yapamazlar, en geç 5-6 gün sonra bölgesel yasak gelecektir
1 hafta İstanbul 1hafta Ankara yaparak bitmez ki bu. O sırada zaten millet şehirden kaçar.

ben haberleri dogru buluyorum bakan ve bilim kuruluda bence gayretli basarılı ama sorun eksık baska taraflarda bu bariz belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt