- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
milletin akliyla alay ediyorlar artik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayılar açıklansa ne olacak? Kaç kişi güveniyor artık o rakamlara?
Şu anda insanları çalıştıkları yerler ücretli/ücretsiz izine çıkarıyorlar. Senelik izinleri eksilere düşüp, çalıştıkları şirketlere borçlanıyorlar.Ulan milleti zorla işe gönderip evde kalın diyorsunuz
harbi he o açıdan bakınca çok doğruHiç güvenmiyorum 1529 vaka çıkacak 3 tanesi bizden olucak ha bırakın bu ayakları
Yasal olarak senelik iznin eksiye düşemez. Şirkete bedava calisma günü borçlanamazsınŞu anda insanları çalıştıkları yerler ücretli/ücretsiz izine çıkarıyorlar. Senelik izinleri eksilere düşüp, çalıştıkları şirketlere borçlanıyorlar.
İlk vakanın açıklandığından kaç gün sonra aslında ilk ölenin ve dolayısıyla ilk vakanın Ankara Gata'da ölen emekli komutan olduğu ortaya çıktı. Söyleyeceklerim bu kadar.ne yapalım mesela
500bin tane kit amerikaya satıyoruz, irana hibe ediyoruz falan. Orasını da atanlar düşünsün.Sokağa çıkma yasağı olmadan herkese nasıl teker teker test yapılacak? Ve elde yeterli sayıda ekipman yokken.
İlk vakanın açıklandığından kaç gün sonra aslında ilk ölenin ve dolayısıyla ilk vakanın Ankara Gata'da ölen emekli komutan olduğu ortaya çıktı. Söyleyeceklerim bu kadar.
Onlar yarına eklenecek muhtemelen. Hep geriden geliyorlar çünkü ikinci terste bakıyorlar galiba.Hiç güvenmiyorum 1529 vaka çıkacak 3 tanesi bizden olucak ha bırakın bu ayakları
1 hafta İstanbul 1hafta Ankara yaparak bitmez ki bu. O sırada zaten millet şehirden kaçar.500bin tane kit amerikaya satıyoruz, irana hibe ediyoruz falan. Orasını da atanlar düşünsün.
Tüm türkiyede aynı anda yasak yapmazlar yapamazlar, en geç 5-6 gün sonra bölgesel yasak gelecektir
türkiye'deki vaka sayılarını gün gün yazacak var mı ben aradım bulamadım. toplam sayı değil ama günlük vaka sayısını diyorum
Çok gezenti olmasın kronik rahatsızlığı varmış galiba herifin ve yoğun bakıma almışlardı7 yaşlımız dememiş ve gençlere uyarı vermiş genç bir veya birkaç hastayı kaybettik herhalde
senin karantina durumu ne oldu hala yurttamısın var mı hasta olanlar falantamam sen inanmıyorsun da ne yapıyorsun mesela biz ne yapalım