Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 403
Aramızda kalsın da, Sen akıllıya benziyorsun, salla psikoyu.Ben de evleneyim mi dayı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aramızda kalsın da, Sen akıllıya benziyorsun, salla psikoyu.Ben de evleneyim mi dayı?
aynen kardeşim ama her şeyin hayırlısı gerçekten de sende canını çok sıkma bu durumu yaşayan on binlerce kişiden biriyiz önemli olan sağlığımızı kaybetmeyelim düğün dernek yine yapılır.Abi oncelikle tebrik ederim. Bir yastikta kocayin insallah. Hastalığın vucutsal etkilerini geçtik, psikolojik olarak ta bircok insanı bu durumda bitirdi. Ne demek kendi nikahına annelerin gelememesi..
Umarim toparlariz be rengim..
emek hicbir zaman heba olmaz. düğünün ertelenmesi belkide karşı tarafı daha iyi tanimana vesile olurEstagfurullah abi.. Bende belki biraz fevri yazmis olabilirm. Yalnis anlama lütfen. Rasyonel anlamda sana 100% katılıyorum. Ama gel gelelim yinede okadar hazirligin heba olmasi insana koyuyor.
seffaflik acisindan her gecen gün daha fazla sinifta kaliyoruz zira tüm ülkeler verilerini acikladi bile. bölgeleri vs bilmiyoruz. hic bir sey bilmiyoruz. kac kisi iyilesti onu da bilmiyoruz. Coronavirus Update (Live): 373,885 Cases and 16,328 Deaths from COVID-19 Virus Outbreak - Worldometeryeni bir açıklama olacakmı sayılarla alakalı olarak acaba bugün.
yeni bir açıklama olacakmı sayılarla alakalı olarak acaba bugün.
seffaflik acisindan her gecen gün daha fazla sinifta kaliyoruz zira tüm ülkeler verilerini acikladi bile. bölgeleri vs bilmiyoruz. hic bir sey bilmiyoruz. kac kisi iyilesti onu da bilmiyoruz. Coronavirus Update (Live): 373,885 Cases and 16,328 Deaths from COVID-19 Virus Outbreak - Worldometer
trt sürekli italyayı falan gösteriyor millete en kötüyü gösterip alıştırmaya çalışıyorlar benceTwit ile bildirilmesi lazım.
Waiblingen
Neeeeey, ula aynı kasabadayız
Waiblingenin neresi?
Salier den mi mezunsum stauferden mi
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Ben güveniyorum sadece az test yapıldığını düşünüyorum tüm eleştirim de buna yönelik. Gerekiyorsa özellikle istanbuldaki herkese teker teker test yapacaksın durdurulacak bu illet.Sayılar açıklansa ne olacak? Kaç kişi güveniyor artık o rakamlara?
Ulan milleti zorla işe gönderip evde kalın diyorsunuzSON 24 SAATTE 3.672 test sonuçlandı. 293 yeni tanı kondu. Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu. GENÇLERE UYARIMIZ VAR: Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar.
Sokağa çıkma yasağı olmadan herkese nasıl teker teker test yapılacak? Ve elde yeterli sayıda ekipman yokken.Ben güveniyorum sadece az test yapıldığını düşünüyorum tüm eleştirim de buna yönelik. Gerekiyorsa özellikle istanbuldaki herkese teker teker test yapacaksın durdurulacak bu illet.