Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ETigDUYWkAAQRgs

Çıkmayın lan dışarı.
Oha aw

Bi de dugun mu yapacaktin

Almanci misin yoksa?

100 kisilik sınır vardı devlet politikasiyla. 500 kisilik bir salon da 100 kisilik ufak bir merasim dusunmustuk. 1.5 metre kişiler arasi mesafe, oynama olmaksizin bir merasim. Maksat formalite yerini bulsun, cunku sosyal boyut itibariyle zor bir duruma düşüyorum suan. Ama olmadi. Hayirlisi diyelim.

Fatih Terim

@fatihterim

·
1d

Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere..

Hoaydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Inanilmaz ama yapmak zorundayim..hey Allahim ya...

NRW BÖLGESINDE OLAN GURBETCI ARKADASLARA:

SIZIN SEHRINIZDE TUVALET MENDILI BULUNUYRSA LÜTFEN ÖZELDEN BANA HABER VERIN TESSEKÜRLER....

bunun icin konu acmayi bile düsündüm de ...bu mesaj ile bile rezil olduk zaten. Herseyi depola sen sonra tuvalet mendilinde geri kal.

Gelsenkirchende hic bir yerde yok..yok yokkkk
Tatava yapmayın gurbetçi renktaşlar adama yardımcı olun, bu günlerde olmayacaksanız ne zaman olcaksınız.

Inanilmaz ama yapmak zorundayim..hey Allahim ya...

NRW BÖLGESINDE OLAN GURBETCI ARKADASLARA:

SIZIN SEHRINIZDE TUVALET MENDILI BULUNUYRSA LÜTFEN ÖZELDEN BANA HABER VERIN TESSEKÜRLER....

bunun icin konu acmayi bile düsündüm de ...bu mesaj ile bile rezil olduk zaten. Herseyi depola sen sonra tuvalet mendilinde geri kal.

Gelsenkirchende hic bir yerde yok..yok yokkkk
Ben neden rahat rahat buluyorum ya :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt