- 19 Kasım 2010
- 8.893
- 3.856
- 428
Sevinmelisin.An itibariyle düğünüm iptal edildi
Gscimbom mobil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevinmelisin.An itibariyle düğünüm iptal edildi
Oha aw![]()
Çıkmayın lan dışarı.
Allah belanı versin o vakit.Yok yav forumu birakiyorum ama saat 10 a kadar dedim espri idi .
Kaynak??Akciğer tomografisi
Bi de dugun mu yapacaktinAn itibariyle düğünüm iptal edildi
Gsc afyonumdur bu kadar manyagi baska yerde bulamamAllah belanı versin o vakit.
Bi de dugun mu yapacaktin
Almanci misin yoksa?
Tatava yapmayın gurbetçi renktaşlar adama yardımcı olun, bu günlerde olmayacaksanız ne zaman olcaksınız.Inanilmaz ama yapmak zorundayim..hey Allahim ya...
NRW BÖLGESINDE OLAN GURBETCI ARKADASLARA:
SIZIN SEHRINIZDE TUVALET MENDILI BULUNUYRSA LÜTFEN ÖZELDEN BANA HABER VERIN TESSEKÜRLER....
bunun icin konu acmayi bile düsündüm de ...bu mesaj ile bile rezil olduk zaten. Herseyi depola sen sonra tuvalet mendilinde geri kal.
Gelsenkirchende hic bir yerde yok..yok yokkkk
2 rulo verebilirim sana adaş.adressine kadar soralimolmaz bu böyle... 3 aylik deposu var adamin.
Ben neden rahat rahat buluyorum ya :/Inanilmaz ama yapmak zorundayim..hey Allahim ya...
NRW BÖLGESINDE OLAN GURBETCI ARKADASLARA:
SIZIN SEHRINIZDE TUVALET MENDILI BULUNUYRSA LÜTFEN ÖZELDEN BANA HABER VERIN TESSEKÜRLER....
bunun icin konu acmayi bile düsündüm de ...bu mesaj ile bile rezil olduk zaten. Herseyi depola sen sonra tuvalet mendilinde geri kal.
Gelsenkirchende hic bir yerde yok..yok yokkkk
Abdül bulaştırmıştır kesin.Fatih Terim
@fatihterim
·
1d
Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere..
HocamFatih Terim
@fatihterim
·
1d
Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere..
Akciğer tomografisi ve akciğerde enfeksiyona(ciddi) ait bulgular.
Ben neden rahat rahat buluyorum ya :/