Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inanilmaz ama yapmak zorundayim..hey Allahim ya...

NRW BÖLGESINDE OLAN GURBETCI ARKADASLARA:

SIZIN SEHRINIZDE TUVALET MENDILI BULUNUYRSA LÜTFEN ÖZELDEN BANA HABER VERIN TESSEKÜRLER....

bunun icin konu acmayi bile düsündüm de ...bu mesaj ile bile rezil olduk zaten. Herseyi depola sen sonra tuvalet mendilinde geri kal.

Gelsenkirchende hic bir yerde yok..yok yokkkk

Hollandaya gel al freund

Burada bir sürü var başbakana göre gelecek 10 yıl sıçabiliriz

Ne kadar doğru bir politika olsada, insanın bu durumda hayal kırıklığı yaşaması kadar doğal bir durum yok. Kimsenin başına böyle bir talihsizlik gelsin istemem. Benim durumumda olmayanin da empati kurmasini bekleyemem zaten.

benimde 23 temmuz. Bakalım, o zamana kadar atlatabilecek miyiz bu belayı..

Ne kadar doğru bir politika olsada, insanın bu durumda hayal kırıklığı yaşaması kadar doğal bir durum yok. Kimsenin başına böyle bir talihsizlik gelsin istemem. Benim durumumda olmayanin da empati kurmasini bekleyemem zaten.
ömür boyu mutluluklar renkdas hayal kırıklığını anlıyorum ben olaya evliliklerinde 5 yili aşmış kişiler açısından baktım biraz

CT-Thorax araştırması. Acute respiratory distress syndrome (ARDS) teşhisine benzeyen bir tomografi sonucuna benziyor. Covid sonrası nadir de olsa gorulebilen akut bir akciger problemi. Tabi radyolog olan Melih hocam daha detayli bir teshis koyacaktır.
Nadir mi oluyor bu olay freudcum?

Insallah Rabbim bu guzel baslangicini bende oldugu gibi boyle talihsiz durumlarla zorlastirmaz rengim. Kutlarim :)
bende bugün nikah yaptım ne eşimin annesi ne benim annem gelebildi çok kötü bir durum 5 temmuzda düğünümüz var bizimde umarım toparlanır o zamana kadar durumlar.

La şunları gördükçe, duydukça nefesim daralıyor; coronaya gerek kalmıyor.

Nasil bir belaya bulastik be abi. 1 senedir dugun hazirligiydi, ev tutup döşemediydi. Falandi filandi. Bir virus gelsin dünyanın d.konsun.

1 saat once iptal haberini aldım. Tabi bunun bir hayalkirikligi var suan. Ama konuya dönecek olursak, bu virüsün öldürme potansiyeli korkunc..

Nasil bir belaya bulastik be abi. 1 senedir dugun hazirligiydi, ev tutup döşemediydi. Falandi filandi. Bir virus gelsin dünyanın d.amına konsun.

1 saat once iptal haberini aldım. Tabi bunun bir hayalkirikligi var suan. Ama konuya dönecek olursak, bu virüsün öldürme potansiyeli korkunc..
Dikkat et lan sizin hükümet mala benziyor biraz.

bende bugün nikah yaptım ne eşimin annesi ne benim annem gelebildi çok kötü bir durum 5 temmuzda düğünümüz var bizimde umarım toparlanır o zamana kadar durumlar.

Abi oncelikle tebrik ederim. Bir yastikta kocayin insallah. Hastalığın vucutsal etkilerini geçtik, psikolojik olarak ta bircok insanı bu durumda bitirdi. Ne demek kendi nikahına annelerin gelememesi..

Umarim toparlariz be rengim..

ömür boyu mutluluklar renkdas hayal kırıklığını anlıyorum ben olaya evliliklerinde 5 yili aşmış kişiler açısından baktım biraz

Estagfurullah abi.. Bende belki biraz fevri yazmis olabilirm. Yalnis anlama lütfen. Rasyonel anlamda sana 100% katılıyorum. Ama gel gelelim yinede okadar hazirligin heba olmasi insana koyuyor.

Bitsin artık bu lanet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt