- 16 Kasım 2010
- 10.211
- 938
- 1.428
Sağlık bakanına gereğinden fazla (olumlu-olumsuz) yük bindirildi.Bu işin sonunda ya kahraman ilan edilecek yada bütün fatura bu adamcagiza kesilecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada bizim insanımızın evde kalması için hastalığın peak yapması gerekiyor. İtalya gibi günde 500 ölü verdiğimizde korku derinlere kadar işleyecek ama iş işten geçmiş olacak.
Bence bakanlık ve hükümet bir oyun oynamalı. Halkı korumak adına hayali ölü ve hasta sayısı paylaşmalı. Bakın yarın 10bin test yaptık 3000 vaka var hastalarımıdan da 100 tanesini kaybettik dediğin anda sokakta kediden başka kimse dolanmaz daha. Bunun hukuki boyutu nedir bilemem ama götümüzün üzerine oturmamız için bu korkuyu almamız şart
reis bilerek yada bilmyerek bütün yükü saglık bakanına bıraktı kısmen dogru ama ülke lideri olarak arada bir görünmeli bütün yük tek bir kişinin üzerinde olamaz olmamalı
tamam merak ediyorum iste nasi olacak bu isler sadece orası için degil genel manada tamam hedef salgini yavaslatmak yavaslattin diyelim simdi insanlar dolasmaya başlıcak yine yayilmaya başlayınca yinemi karantina gelecekÜstad bu mantıkla karantina hiç kalkmaz ki
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O nasıl bişey Covid-19 Pro muCin'den yeni salgin: Hanta virus
![]()
abartıdan kaçınalımTwittera hanta virus yazdim bi video cikti karsima tabakta ufak canli fareler var eleman yaga mi yumurta sarisina mi bi seye batirip yiyor anasini s ulan elim ayagim titredi zaten fobim var farelere allah belanizi versin bazen ismail envere hak veriyorum
Cok kötüydü :-((abartıdan kaçınalım
Yeni bir virus degilmis, insandan insana da gecemezmis ama cok pis birsey sanirim, nasil bir bela oldugunu yakindan yasamayiz umarim Covid-19 gibi.O nasıl bişey Covid-19 Pro mu