Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bugün eğer ekonomik nedenlere dayandırılarak insanların canları korunamıyorsa sebebi yıllarca halkın emeğini sömüren bu soysuzlar ve onları dolar milyarderi eden zihniyettir. Bunlar para kazansın diye ülkenin bugününü ve yarınını temlik altına sokan, ne kadar akçe varsa ihalelerle bunlara yedirenlerin içinde eğer birazcık insaf ve vicdan kaldıysa maske fabrikasına değil bunlara çöker. Şu üç adamın 2 yıllık kazancıyla bugün sokağa çıkma yasağı koysan milyonlarca insanın mağduriyetini önlersin.

Bunların destekçileri nasıl kafasını rahat yastığa koyabiliyor ben inanamıyorum ya gerçekten. Adamların bakanı çıkıp faturayı online ödeyin diyor, öbürü kdv yi 1 ay erteledik diyor, cumhurbaşkanı kolonya diyor. Ben yemin ediyorum inanamıyorum, etrafımdaki bütün hükümet destekçilerini sildim zaten ama gerçekten garip geliyor. Mansur Yavaşın yaptıklarına bak bi de.

Abi senin 100 kat betermiş ya. Bizim bide yan iş.

Gerçekten Allah yardımcın olsun.

20 gün kapansa sallanmaz diyenlere de bir örnek daha işte.

Bunları düşünmeyip evde yatıyorum :asd: Ne yapabilirim başka? ilk senemizdi, kenarda köşede olanı yatırıp kurs açtık. İlk senede 770 öğrencimiz oldu, kara geçtik derken son 2 aydır para gelmiyor. üniversite ve ilkokul-ortaokul lise tatili vardı, dönüşte ödeyeceklerdi. Döndüklerinde de salgın çıktı. Ben ne yaptım, biraz daha borca girip online eğitim sistemi kurdum. Sizin dönercinin hesap gibi. En azından öğretmenlerin cebine para koyalım diye. Hiçbir çalışanımı çıkarmadım. Çıkarırsam hepsi ortada kalacak, sigortasız kalacaklar. Kasaya ne kadar girerse dağıtıcam dedim hocalara ve personele. Bu ay sonunda da kredi çekicem yüklü miktarda. Aynı dönercinin hesap. Kapatıp gitsem onca emek şu bu herşey gidecek. Kapatmazsam batıcam ve borcum katlanacak ama 22 personel işsiz kalacak. Hayırlısı

Bunları düşünmeyip evde yatıyorum :asd: Ne yapabilirim başka? ilk senemizdi, kenarda köşede olanı yatırıp kurs açtık. İlk senede 770 öğrencimiz oldu, kara geçtik derken son 2 aydır para gelmiyor. üniversite ve ilkokul-ortaokul lise tatili vardı, dönüşte ödeyeceklerdi. Döndüklerinde de salgın çıktı. Ben ne yaptım, biraz daha borca girip online eğitim sistemi kurdum. Sizin dönercinin hesap gibi. En azından öğretmenlerin cebine para koyalım diye. Hiçbir çalışanımı çıkarmadım. Çıkarırsam hepsi ortada kalacak, sigortasız kalacaklar. Kasaya ne kadar girerse dağıtıcam dedim hocalara ve personele. Bu ay sonunda da kredi çekicem yüklü miktarda. Aynı dönercinin hesap. Kapatıp gitsem onca emek şu bu herşey gidecek. Kapatmazsam batıcam ve borcum katlanacak ama 22 personel işsiz kalacak. Hayırlısı

İnşallah şu iş bitince o çalışanlar senin için daha emek verir sende daha güçlü dönersin adım gibi eminim.

İnşallah şu iş bitince o çalışanlar senin için daha emek verir sende daha güçlü dönersin adım gibi eminim.

16 Martta toplantı yapmıştım, durumu izah ettim, hepsi birden maaş almayalım ama çalışmaya devam edelim dediler, toplantı sonrası odamda ağladım resmen. Onlarada kasaya ne gelirse hepsini dağıtacağımı söyledim. Kredi çekicem, online bi şekilde yürürse artık bi şekilde dengeliycem. Olmazsa da artık ne yapalım, tek batan ben olmayacağım ülkede. Sağlıklı olduğumuza dua edicez.

Sadece bana mı saçma geliyor bu durum yaw.

Al sat mı yapıyoruz nabıyoruz
Açıkçası bende bilmiyorum. Sözde bizde 15 dk da yapılan test kiti varmış ama nedense yapılan testler az. Ayrıca dün ABD' de 45 dk da sonuç veren testlere geçtik dedi Trump. Madem 15 dakikada sonuç veren test var neden 45likleri kullanıyorlar?

Sadece bana mı saçma geliyor bu durum yaw.

Al sat mı yapıyoruz nabıyoruz
Bişeyler dönüyor ama kimse anlamadı. Önce yerli kit üretimi son hız devam ediyor 15 dkda sonuç veriyor dediler. Sonra abdye 500 bin kit sattık. Ondan sonra da çinden yeni kitler aldık dediler. Ben hiçbir şey anlamadım bu işten. Bir tane gazetecide sormadı ya da arada kaynadı gitti

tabi bu açıklamalar farklı farklı günlerde 1 hafta içinde oldu

pardon yerli tanı kiti 90 dkda yüksek isabetle sonuç veriyor demişler. 15 dklıklar çinden alınacak demişler tamam

İtalya'dan rekoru almayız inşallah. Gidişatımızı daha kötü görüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt