Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an havaalanından çıktım sorgu sual yok karantina yok bir uçak dolusu indik ve memlekete geldik içimizde yabancılar Türkler, Çinliler, Afrikalılar hep geçtik nerede karantina?
Bu sabah saat 04:39 da İstanbul yeni havaalanı na indim...
Zambiyadan etyopyaya kadar 6 saat en az 150 Çinli ile uçtuk...
Etyopyadan çıktık Türkiye'ye sabah indik ..
Girişte isim soyisim geldiğimiz ülkeyi yazdık görevliler okumadan kağıtları topladılar...
Sonra pasaport polisine gittim.girisimi yaptım
Elimi kolumu sallaya sallaya girişimi yaptım .
Görevli bir saglikciya uçakta çok Çinli olduğunu herkesin giriş yaptığını söyledim ...
Cevap: istersen karantinaya alalım yoksada Corona olursun zaten dedi...
Bende çıkışa yöneldim çıktım...
Durum aynen böyle olmuştur ...
Saygılar

- Metin diye bir adam

Şu an havaalanından çıktım sorgu sual yok karantina yok bir uçak dolusu indik ve memlekete geldik içimizde yabancılar Türkler, Çinliler, Afrikalılar hep geçtik nerede karantina?
Girişte isim soyisim geldiğimiz ülkeyi yazdık görevliler okumadan kağıtları topladılar...
Görevli bir saglikciya uçakta çok Çinli olduğunu herkesin giriş yaptığını söyledim ...
Saygılar

- Metin diye bir adam
Bu arkadaşın bahsettiği seyahat Osmaniye-Bingöl otobüsü diyolar

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Saygılar

- Metin diye bir adam
Üstad üfürmüş gibi metin bey

Canan Karatay zaten ciddiye alınacak birisi değil bence bunamış . Oytun Erbaş ise yalancı sahtekar doktor bile olduğuna inanmadığım birisi. Bir insan bir doktor nasıl böyle bir açıklama yapabilir.
“Bizim genlerimiz Asya’dan geliyor, ama Akdenizlileştik. O yüzden korkmaya gerek yok bizim genlerimiz corona virüsüne uygun değil bizde yayılmaz"

Yok virüsün vücuda yayılması 4 gün sürüyormuş tuzlu su ile gargara yapmamız lazımmış kelle paça yememiz lazımmış.

Bu ne?

Emir alıp aman halka panik yapmaması için büyütme konuyu söylemişlerdir herhalde gerçekten doktor ise.... buda uydurduğu hikayesinde ağır saçmalımışa benziyor.

Yada tomboladan kazanmış olabilir diplomayı

Bu ne?

Emir alıp aman halka panik yapmaması için büyütme konuyu söylemişlerdir herhalde gerçekten doktor ise.... buda uydurduğu hikayesinde ağır saçmalımışa benziyor.

Aha başka bir yerde yine aynı konuya değinmiş.

Bu ne?

Tombaladan kazanma konusunu araştır bence. Her ne kadar tırt bir doktor gibi gözüksede kendisi tus rekortmenidir fenomendir :D

Bunun gıbı dedelere telefon elinde kötü davranan onun bunun cocuklarını gorunce cıldırıyorum aklıma ölmüş dedem geldi
Aynı postu aynı sözlerle atacaktım lakin küfürsüz nasıl yazarım dedim vazgeçtim atmadım
Bu ülkede ölmeyi hakeden o kadar çok insan var ki.
Umarım bu piç kurusuna birisi gereken dersi verir

Öyle tabi yav. Bizim için önemli değil pek olmasa da olur. 1-2 ay sonra yine açılır.

Sadece sallamaz dediğin için örnek verdim. Çok olmasada sallıyor bir şekilde :D

Dediğin gibi dükkanları neden hala döndürme derdindeler belli değil zaten

Kol gibi kira sözleşmesi vardır benim gibi. Eğitim sektöründeyim. 400 000 tl öğrencilerden alacağım var, ödemiyorlar, ödeyemeyecekler. Peki kasada ne kadar var dersin? 12 000 tl. Şaka değil, 12 000 tl var. 200 000 tl kira ve stopaj, 39 000 tl bu ayın maaşlarını ödemem lazım. Küçük esnafa 2-3 bin tlden 20 000 onlara ödemem lazım. Kurum kapalı, 4-5 ay eğitim olmayacak. Ne yapacaz? O dönerci kardeşimde atmıştır kapı gibi kira sözleşmesine imzayı. Yatırımıda yapmış borca girmiştir. O borcu çıkarıcam diye umutla işe gidiyordur. Zaten yapmazsa umutsuz batık olur. Yaparsa umutlu batık olur

Bugün eğer ekonomik nedenlere dayandırılarak insanların canları korunamıyorsa sebebi yıllarca halkın emeğini sömüren bu soysuzlar ve onları dolar milyarderi eden zihniyettir. Bunlar para kazansın diye ülkenin bugününü ve yarınını temlik altına sokan, ne kadar akçe varsa ihalelerle bunlara yedirenlerin içinde eğer birazcık insaf ve vicdan kaldıysa maske fabrikasına değil bunlara çöker. Şu üç adamın 2 yıllık kazancıyla bugün sokağa çıkma yasağı koysan milyonlarca insanın mağduriyetini önlersin.

Kol gibi kira sözleşmesi vardır benim gibi. Eğitim sektöründeyim. 400 000 tl öğrencilerden alacağım var, ödemiyorlar, ödeyemeyecekler. Peki kasada ne kadar var dersin? 12 000 tl. Şaka değil, 12 000 tl var. 200 000 tl kira ve stopaj, 39 000 tl bu ayın maaşlarını ödemem lazım. Küçük esnafa 2-3 bin tlden 20 000 onlara ödemem lazım. Kurum kapalı, 4-5 ay eğitim olmayacak. Ne yapacaz? O dönerci kardeşimde atmıştır kapı gibi kira sözleşmesine imzayı. Yatırımıda yapmış borca girmiştir. O borcu çıkarıcam diye umutla işe gidiyordur. Zaten yapmazsa umutsuz batık olur. Yaparsa umutlu batık olur
Abi senin 100 kat betermiş ya. Bizim bide yan iş.

Gerçekten Allah yardımcın olsun.

20 gün kapansa sallanmaz diyenlere de bir örnek daha işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt