Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.838
- 94.899
- 4.978
doktora bile benzetemedim ilk kendisine ve profiline baktığımda. Prof ünvanını başka dallardan aldığını düşündüm.Hanımefendi de tam 1 transfer kolpacısı tipi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doktora bile benzetemedim ilk kendisine ve profiline baktığımda. Prof ünvanını başka dallardan aldığını düşündüm.Hanımefendi de tam 1 transfer kolpacısı tipi var
Hasta sayısının 1000lere ulaştığını söyleyen doktora zorla özür dilettirdiler okumadın mı?Yahu neden tehdit etsinler. Biraz realist olun yav abartmayın
59 yaşındaki bir insan için baskı yapacaklarını sanmıyorum. 45-50 yaş altı birisi olsa baskı yapmışlardır derdim.abi mantıklı değil
ya kadın en başından yalan söyledi ya da baskıyla attırdılar bu twiti
bence ikincisi
Yok ben beyazları tercih ediyorum rakının yanında:Demek billur seviyorsun afiyet olsun
Benim aklıma bile gelmezdi billur yazmak vay beee
Okudum ama ölüm konusu farklı ya. Öldü etti demekle vaka sayısı fazla demek başka şeyler bence.Hasta sayısının 1000lere ulaştığını söyleyen doktora zorla özür dilettirdiler okumadın mı?
53 yazmamış mıydı59 yaşındaki bir insan için baskı yapacaklarını sanmıyorum. 45-50 yaş altı birisi olsa baskı yapmışlardır derdim.
Benim aklımda 59 diye kalmış. Bakayım bulabilirsem eski yazdığını paylaşayım.53 yazmamış mıydı
Ben pek böyle düşünemiyorum valla. Ölen komutanın kaç gün sonra coronadan öldüğü doğrulandı. Bu kişi tanınmış biri olmasa tv de adı söylenmese coronadan öldüğü söylenmeyecekti. Ki o zamana kadar onu bile gizlemişler neticede.Okudum ama ölüm konusu farklı ya. Öldü etti demekle vaka sayısı fazla demek başka şeyler bence.
Hadi öldü diyelim ölen doktorun ailesi tanıdıkları dostu yok mu? Her türlü öğrenirdik şu an bence
53 yazmamış mıydı
Allah butun cinlilerin belasini versin, her boku yiyip virus cikardilar. Bu serefsizler yuzunden masum insanlar öluyor!!
Dunya bir olup bunlarin anasini sektirmek lazim. Serefsizler virusten kurtuldu yakin da bir virus daha cikarirlar. A.. G.... S.... Cinliler
O komutan konusu tamamen rezalet zaten. Büyük ihtimalle patience zero kendisi Türkiye'de. Burada şüphelenmeyen sağlık personeli mi hatalı yoksa gerçekten saklamayı düşünen politikacılar mı.Ben pek böyle düşünemiyorum valla. Ölen komutanın kaç gün sonra coronadan öldüğü doğrulandı. Bu kişi tanınmış biri olmasa tv de adı söylenmese coronadan öldüğü söylenmeyecekti. Ki o zamana kadar onu bile gizlemişler neticede.
abi neleri neleri sansürlüyolar bilsen aklını kaybedersin geçen keramettine yollamıştım herif 1 tane ölüyü (gerçek ölü) facebookta yazdı diye yarım saat içinde tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedilmişti![]()
Senin dediğin gibiymiş ama 1 insan için baskı yapılacağını sanmıyorum. Kaldı ki hastanın ailesi çıkar bir şeyler söylerdi aksi olsa. Bu insanın sadece duyduklarını teyit etmeden aktarma ve ilgi toplama için yaptığına inanıyorum bunu. Verilen vaka/ölü sayıları pek güvenilir gelmiyor ama bu konuda kadının ilgi/etkileşim beklentisi ile yaptığını düşünüyorum.
Belki o bile patient zero değildir. O adamın kimlerle temas ettiği falan hiçbir bilgi açıklanmadı ve güncellenmedi.O komutan konusu tamamen rezalet zaten. Büyük ihtimalle patience zero kendisi Türkiye'de. Burada şüphelenmeyen sağlık personeli mi hatalı yoksa gerçekten saklamayı düşünen politikacılar mı.
Baskı yok demiyorum ben. Sadece bu insanın güvenilirliğine inanmıyorum dedim.abi neleri neleri sansürlüyolar bilsen aklını kaybedersin geçen keramettine yollamıştım herif 1 tane ölüyü (gerçek ölü) facebookta yazdı diye yarım saat içinde tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedilmişti
ki bu adamın facebook gönderisini görse görse kaç kişi görecek
bu kadının yazdığı 53 yaşında doktor aldığı etkileşime bak sıradan vatandaşı tutuklamaya yeltenen bu kadına da bu twiti attırır gibi geliyor bana
Eğer yanlış hatırlamıyorsam İran temaslıydı kendisi. Öyle bir haber ya da açıklama hatırlıyorum o günlerden.Belki o bile patient zero değildir. O adamın kimlerle temas ettiği falan hiçbir bilgi açıklanmadı ve güncellenmedi.