Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.562
- 59.130
- 4.758
O da doğru.vaka sayısı şeffaf olmakla bağlantılıVaka sayıları bullshit önemli olan yoğun bakımda olan hasta sayısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da doğru.vaka sayısı şeffaf olmakla bağlantılıVaka sayıları bullshit önemli olan yoğun bakımda olan hasta sayısı
Otur len kıçının üstüne. Ev battı mı?Evde kendimi silkicem artık yeter bitsin dışardaydık ne güzel her akşam
Almanya'ya benziyor gibi durumumuz
Testler kademeli olarak artacak demişti bakan birkerede 10binlere çıkılamaz dedi
Çünkü rastgele herkese yapılmıyormus
Batmaya başladı artık sıkıldım yaw yıldım.Otur len kıçının üstüne. Ev battı mı?![]()
evet doktor açıklamıştı bir başka doktorun öldüğünü. kesinlikle inanmıyorum rakamlara.yalan söylüyor zaten 1i koah 6sı ileri yaşlı demiş bugün kadın açıklamadı mı 53 yaşında göğüs doktoru öldü diye
Yanlış haber verdiğini söyledi aynı kadın daha sonra.yalan söylüyor zaten 1i koah 6sı ileri yaşlı demiş bugün kadın açıklamadı mı 53 yaşında göğüs doktoru öldü diye
İlla temas aramiyoruz artık dedi bakan 1.oncelik temas veya temasın teması dedi 2.ise belirtileri gosterenleri test yapıyoruz dediRastgele yapılmıyor da illa yurtdışı temas aranıyor baştan yanlış
Sana söz rakı içeceğiz bittiğinde @Sertan Nalbant dayımla birlikte.Batmaya başladı artık sıkıldım yaw yıldım.
Bence rakamlar doğru ama test sayısı ve test yapma kriterlerinde sıkıntı var gibi. Neredeyse 1 haftadır aşağı yukarı aynı rakamlarda vaka ekleniyor. Dün veya ondan önceki gün tv'de prof'un biri önümüzdeki günlerde veya haftada yaygın testlere başlayacağız gibi bir cümle kurmuştu yaygın test olayı başlamadan rakamlar pek bir anlam ifade etmeyecek gibi.
yalan söylüyor zaten 1i koah 6sı ileri yaşlı demiş bugün kadın açıklamadı mı 53 yaşında göğüs doktoru öldü diye
evet doktor açıklamıştı bir başka doktorun öldüğünü. kesinlikle inanmıyorum rakamlara.
abi arkadaşım öldü diye yanlış haber mi olur sansürlemişlerdirYanlış haber verdiğini söyledi aynı kadın daha sonra.
rakamlar aciklanincaya dek dashargrakamlar aciklanincaya dek dasharg
sonra test sayisi az fln
biraz daha dasharg
ve gun sonu
gibi devam edecek bir pattern soz konusu herhold