Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanya'ya benziyor gibi durumumuz

Testler kademeli olarak artacak demişti bakan birkerede 10binlere çıkılamaz dedi
Çünkü rastgele herkese yapılmıyormus

ABD'de vaka sayısı 50.000'i geçti!

ABD'de #COVID19 virüsünden dolayı son 24 saatte 7944 enfekte oldu, 114 kişi öldü. Böylelikle toplam ölü sayısı 667, vaka sayısı ise 51.678 oldu.

yalan söylüyor zaten 1i koah 6sı ileri yaşlı demiş bugün kadın açıklamadı mı 53 yaşında göğüs doktoru öldü diye

ONAYLANAN TOPLAM VAKA SAYISI
411,242

Etkin vakalar
285,748

Tedavi edilen vakalar
107,199

Ölümcül vakalar
18,295

Rastgele yapılmıyor da illa yurtdışı temas aranıyor baştan yanlış
İlla temas aramiyoruz artık dedi bakan 1.oncelik temas veya temasın teması dedi 2.ise belirtileri gosterenleri test yapıyoruz dedi

1 hafta sonra daha net konuşabiliriz bence ama almanyayi andırıyor durum şu an için

Bence rakamlar doğru ama test sayısı ve test yapma kriterlerinde sıkıntı var gibi. Neredeyse 1 haftadır aşağı yukarı aynı rakamlarda vaka ekleniyor. Dün veya ondan önceki gün tv'de prof'un biri önümüzdeki günlerde veya haftada yaygın testlere başlayacağız gibi bir cümle kurmuştu yaygın test olayı başlamadan rakamlar pek bir anlam ifade etmeyecek gibi.

doktor hatunun videosuna inanmayı tercih ediyorum. hatun gayet net,doğal ve dürüst bir şekilde bilgilendirme yapıyordu. videoya kaydedildiğinden bile haberi yoktu. geçen hafta video düştü ve binleri çoktan geçtik demişti.

rakamlar aciklanincaya dek dasharg
sonra test sayisi az fln
biraz daha dasharg
ve gun sonu

gibi devam edecek bir pattern soz konusu herhold
rakamlar aciklanincaya dek dasharg ✅
sonra test sayisi az fln✅
biraz daha dasharg✅
ve gun sonu⁉

Test sayısının az olması; test yapılması gereken hasta ya da şüpheli sayısının az olması anlamına gelebilir mi? Yani hasta çok da testin gelmesini mi bekliyor bu hastalar. Günlük bu kadar mı test kitimiz var? Bi yerde bi yanlış var ama nerde anlamadım ben arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt