Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence gerileyerek Türkiye
Abi imkansız yav. Doktorlar vaka sayısının çok daha fazla olduğunu söylüyor.

Yasak gelirse eğer devlet tüm halka yardım etmek zorunda sanırım bu anayasada var galiba. Ekonomik durumdan dolayı ilan edemiyorlar. Daha da ilerleyecek gün geçtikçe. Bence durum bu

Vaka sayısı 50binin üstündedir, çok daha fazlasını da ne yazık ki bekliyorum.

ne zaman günde 12-15bin test seviyesine geleceğiz kmki.

ne kdr boka battığımızı görelim
Test yapmak ile bitmeyecek işimiz. Sağlık personeli gerçekten perişan şu anda. Donanımları sıkıntılı, psikolojileri sıkıntılı, sorumlulukları fazla. Onlar ve araç/gereçleri ne kadar güçlüyse biz de o kadar güçlü olacağız bu süreçte. Ne hükümet ne de diğer gereksizlerden bir beklentim yok. Bu insanlar(sağlık personeli) bizim kaderimizi belirleyecek, tüm ümidim onlar.

Sağlık Bakanı Koca: "Kayıplar versek de Türkiye için geç değil. Tedbir, artışın önünü kesebilir. SON 24 SAATTE toplam 3.952 test yapıldı. 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik. Biri KOAH hastasıydı. Altısı ileri yaştaydı. Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz

Valla YouTube da bi alman dr dinledim o testlerin hic güvenli olmadıgını ve bu olayın cok büyütüldügünü anlatıyo

Buna bağışıklık kazanılıyor mu yav belli oldu mu? Kazanılmıyorsa ne yapacağız uzun vadede?

Kaç kişi? 195 ülkede her gün bu soruluyor. Kayıplar versek de Türkiye için geç değil. Tedbir, artışın önünü kesebilir. SON 24 SAATTE toplam 3.952 test yapıldı. 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik. Biri KOAH hastasıydı. Altısı ileri yaştaydı. Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz

Günlük 5000 teste ulaştığımızda daha sağlam veriler elde edebileceğiz.

Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz... Uyarici ve ürkütücü

SON DAKİKA! Fransa'da Kovid-19'dan ölenlerin sayısı son 24 saatte 240 artarak 1100'e yükseldi

6 gündür sürekli 300'lü rakamlar açıklıyoruz nasıl oluyorsa artık ne artıyor ne azalıyor. Günlük test sayısı + test yapma kriterlerinden kaynaklanıyordur kesin de bir an önce şu yaygın test olayına geçmek lazım bir haftadır papağan gibi aynı şeyleri söylüyoruz gibi oluyor lakin bir türlü test sayısı da artamıyor.

Kaç kişi? 195 ülkede her gün bu soruluyor. Kayıplar versek de Türkiye için geç değil. Tedbir, artışın önünü kesebilir. SON 24 SAATTE toplam 3.952 test yapıldı. 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik. Biri KOAH hastasıydı. Altısı ileri yaştaydı. Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz
Dün neydi Levent

yaptıkları amatörlüklerle türkiye için çok geç artık. Ümreden gelenleri serbest dolaştırdıkları an bitti iş. adamı uyarıyorlar, karantinada kalın çıkmayın 14 gün diye. adam tmm diyo, kendisi çıkmıyor dışarı ama mevlit okutuyor milleti eve toplayıp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt