Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 gündür sürekli 300'lü rakamlar açıklıyoruz nasıl oluyorsa artık ne artıyor ne azalıyor. Günlük test sayısı + test yapma kriterlerinden kaynaklanıyordur kesin de bir an önce şu yaygın test olayına geçmek lazım bir haftadır papağan gibi aynı şeyleri söylüyoruz gibi oluyor lakin bir türlü test sayısı da artamıyor.

uydurma rakamlar abi yaw. hiçbir şekilde güvenmiyorum artık.

Vaka sayısı çok hızlı artış göstermiyor 2-3 gündür. İyi mi bu yoksa eksik miyiz test olarak

Fransa

dün: 3838 vaka, 186 ölü
bugün: 2448 vaka, 240 ölü

Dünde 7 idi bugün de 7

''Aldığımız tedbirler kadar güçlüyüz'' lan ben vatandaşım! Ben ne tedbiri alabilirim birey olarak. Kazandığım para belli. Ne yapayım tüm paramı dezenfektan,sabun, bağışıklık sistemi güçlendirici şeylere mi yatırayım? Evime solunum cihazı mı alayım? 1-2 ay işe gitmeyip, gökten para yağsında geçimimi sağlayayım diye mi dua edeyim? Ne yapayım? ne tedbiri alayım?

Test sayısı çok az. Bu şekilde ne amaçlanıyor acaba

uydurma rakamlar abi yaw. hiçbir şekilde güvenmiyorum artık.
Bence rakamlar doğru ama test sayısı ve test yapma kriterlerinde sıkıntı var gibi. Neredeyse 1 haftadır aşağı yukarı aynı rakamlarda vaka ekleniyor. Dün veya ondan önceki gün tv'de prof'un biri önümüzdeki günlerde veya haftada yaygın testlere başlayacağız gibi bir cümle kurmuştu yaygın test olayı başlamadan rakamlar pek bir anlam ifade etmeyecek gibi.

Sosyal aktivitesi az bir toplum olmamızın rakamların hızlı yükselişler göstermemesinde etkili olduğunu düşünüyorum.

Vaka sayısı çok hızlı artış göstermiyor 2-3 gündür. İyi mi bu yoksa eksik miyiz test olarak
Test az test ! Muhtemelen testi çok yaptığımızda vakıa sayısı artacak. Güzel olan şu anda ölümlerin az olması, ki henüz iyileşen hasta sayılarını paylaşmadılar. 29 mart'da oda paylaşılmaya başlanacak.

Test sayısı hergün artıyor da inşallah rakamları doğru veriyorlardır
Test sayısında anlamlı bir artış yok yav 19 martta baya düşüktü rakam 1700 veya 1900 falandı sonrasında öncesinde de 2000 küsürlerdeydi son günlerde de 3600-3900 arası değişiyor.

Evde kendimi silkicem artık yeter bitsin dışardaydık ne güzel her akşam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt