Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ewt hop yeni 1 mesele daha

Suudi Arabistan hava savunma sisteminin, başkent Riyad üzerinde bir balistik füzeyi düşürdüğü bildirildi.
Suudi Arabistan resmi televizyonu, başkent Riyad semalarında bir balistik füzenin düşürüldüğünü duyurdu.

Öte yandan, yarı resmi al-Arabia televizyonu ise adını belirtmediği bir kaynağa dayandırdığı haberinde, Riyad üzerinde 2 füzenin düşürüldüğünü aktardı.

Düşürüldüğü belirtilen füzelerin nereden fırlatıldığına ilişkin henüz bir bilgi bulunmazken, füzelerin ateşlenmesine ilişkin sorumluluğu üstlenen de olmadı.

El birliğiyle dünyanın anasını sevmeden rahat etmeyecekler.

Adamlar resmen bütün dünya ile dalga geçiyor. Hollandanin çinden aldığı 600 bin maske işe yaramaz çıkmış.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Evet maçların ne zaman başlamayacağı belli oldu arkadaşlar.
Hasan kabze bjk ye gol atacgini ruyasinda gormus
Screenshot_20200329-005024_Chrome.webp

John Hopkins'in raporu diye paylaşmış onu ortada böyle bir paylaşılmış kurumsal rapor yok. Kendisi akademisyenmiş kimdir necidir bilmiyorum ama el yıkama konusunu araştırmama vesile oldu, oda sıcaklığında yıkayınız.

Havada kalmıyor abi virüs bu programın tamamınıda izledim ben. Araştırmaları yarım yamalak okuyup götlerinden sallayarak yanlış bilgilendiriyorlar insanları. Diğer söylediklerinede pek itibar etme bence.

Dünya sağlık örgütü çok büyük götsün. Haftalarca bütün dünyayı kandırdı kansız şerefsizler. Kime hizmet ediyorlar kimlerle ilişki içindeler araştırılıp bürün yöneticiler cezalandırılmalı

Allah bilir tost ekmeğine de sürüyorsunuzdur o fıstık ezmesini.. Fıstık ezmesi nedir yav Amerikalı mısınız siz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt