- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Mayista baslar ya,takma7 veya 8 ay msc.izleyemeyecegiz simdiden cok özledim yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mayista baslar ya,takma7 veya 8 ay msc.izleyemeyecegiz simdiden cok özledim yaw
ewt hop yeni 1 mesele daha
Suudi Arabistan hava savunma sisteminin, başkent Riyad üzerinde bir balistik füzeyi düşürdüğü bildirildi.
Suudi Arabistan resmi televizyonu, başkent Riyad semalarında bir balistik füzenin düşürüldüğünü duyurdu.
Öte yandan, yarı resmi al-Arabia televizyonu ise adını belirtmediği bir kaynağa dayandırdığı haberinde, Riyad üzerinde 2 füzenin düşürüldüğünü aktardı.
Düşürüldüğü belirtilen füzelerin nereden fırlatıldığına ilişkin henüz bir bilgi bulunmazken, füzelerin ateşlenmesine ilişkin sorumluluğu üstlenen de olmadı.
Mayista baslar ya,takma
bazı füzeler Covid icin çözüm olabilir gibi duruyorEl birliğiyle dünyanın anasını sevmeden rahat etmeyecekler.
Hasan kabze bjk ye gol atacgini ruyasinda gormusEvet maçların ne zaman başlamayacağı belli oldu arkadaşlar.
bazı füzeler Covid icin çözüm olabilir gibi duruyor
büyük asi olarak dusunelim
toplu enjeksiyon
Hasan kabze bjk ye gol atacgini ruyasinda gormus Ekli dosyayı görüntüle 76163
John Hopkins'in raporu diye paylaşmış onu ortada böyle bir paylaşılmış kurumsal rapor yok. Kendisi akademisyenmiş kimdir necidir bilmiyorum ama el yıkama konusunu araştırmama vesile oldu, oda sıcaklığında yıkayınız.
Videosu da vardı bunun ama kaldirmislar. 2 golu atacagini biliyomus.mehmet topalda bizdeyken barisa demis ankaraspor -fenerbahçe maci 2-2 bitecek diye, kezman penalti kacirmisti ya o mac.chelsea den elendikleri zamanUyumadan önce müneccim şeyi mi yemiş
gözü kapatıp savurmak lazımHangi birine atacaksın lan
@Hayri Cund fıstık ezmesini sevemedim ya![]()
Calvenin fıstık ezmesini dene sergi@Hayri Cund fıstık ezmesini sevemedim ya![]()
Bakayim ona daCalvenin fıstık ezmesini dene sergi
Valla ben kaşıkla yiyomAllah bilir tost ekmeğine de sürüyorsunuzdur o fıstık ezmesini.. Fıstık ezmesi nedir yav Amerikalı mısınız siz ?
Ben kasikla yedim ya ,bazen acligi bastirmada etkili sankiAllah bilir tost ekmeğine de sürüyorsunuzdur o fıstık ezmesini.. Fıstık ezmesi nedir yav Amerikalı mısınız siz ?