Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın bir yulaflı,muzlu, chia tohumlu, maple şuruplu topllar yapıp kendimi şımartayım bari. Üstat olsaydı keşke de '' ulan çok farklıyız yeaaa'' demek suretiyle ne kadar anadolu çocuğu olduğunu alt metinde belirtseydi. Kederlendim şu an.
Abi nerde o manyak

sent via GSC

Yarın bir yulaflı,muzlu, chia tohumlu, maple şuruplu topllar yapıp kendimi şımartayım bari. Üstat olsaydı keşke de '' ulan çok farklıyız yeaaa'' demek suretiyle ne kadar anadolu çocuğu olduğunu alt metinde belirtseydi. Kederlendim şu an.
üstat soğan yumrukluyordur şimdi yer sofrasında :D

Abi nerde o manyak

sent via GSC
Malesef cezalı. Kendisini korona konusundaki tedbirsizliği sebebiyle engelleyip diyaloğu kesmiştim ama kendisini özlediğimi itiraf etmek durumundayım, cezası bitince tekrar diyalog kurmaya çalışacağım umarım aramız limoni değildir.

abd

17,223 yeni vaka
325 yeni ölüm

italya

5,974 yeni vaka
889 yeni ölüm

ispanya

7,516 yeni vaka
844 yeni ölüm

fransa

4,611 yeni vaka
319 yeni ölüm

ingiltere

2,546 yeni vaka
260 yeni ölüm

almanya

6,824 yeni vaka
82 yeni ölüm

Bizim burada bugün ilk defa birisi vefat etmiş Corona yüzünden. 1952 doğumlu ve önceden hastalığı bulunan birisi.

sent via GSC

Malesef cezalı. Kendisini korona konusundaki tedbirsizliği sebebiyle engelleyip diyaloğu kesmiştim ama kendisini özlediğimi itiraf etmek durumundayım, cezası bitince tekrar diyalog kurmaya çalışacağım umarım aramız limoni değildir.
üstad gittiğinden beri @Recep Yıldırım post atmaz oldu

@Mehmet Arslaner abi 2 ay öncede noodle konuşuluyodu hatırladın mı ;D
giphy.gif

Ulan bak ya durup dururken gülmem geldi.

Wuhanda daha yeni yeni vakalar patlamaya başlamıştı o dönemlerdi yani, birisi ''beyler bir süre noodle yemeyin ne olur ne olmaz '' yazmıştı hahahahahahahaha. Türkiyede üretilen, Türkiyede paketlenen noodledan nasıl virüs bulaşacak diye sormamıştım içimde yaradır o bak cevabı gerçekten merak ediyorum zira.

O degilde sessiz bir yer 2 sinemaya cikacakti lan 😔

Cümleten selamlar. Arkadaşlar ortalığı velveleye vermek istemem ama kardeşim starbucks da çalışıyordu ordaki bir arkadaşının dayisinda corona cıkmış adama fenalasirsan ara gelelim evde kendini karantinaya al demişler. Is böyle olduğundan lütfen en elzem şekilde korunmanızı yapın
İlgili şahıs kaç yaşında bilmiyorum tabi ama 2 gün öncesinde böyle bi haber çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt