Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 milyon n95 mi

İstediğimiz kadar dikkat edelim, bulaşması işten bile değil yav.

Ben ne zaman yakalanıcam diye bekliyorum artık.

Knka 2.5 hafta önce gece uykudan yuksek ates ve titreme ile uyandim

Ilac aldim bi sekilde uyudum Sabah uyandim doktor’a aradim,doktor Corona belirtileri oldugunu söyledi Ama hastahanelik bir durum olmadigini söyledi nefes darligi olmadigi sürece ve kronik hastaligin yoksa almiyorlar dedi agri kesici kullanmam gerektigini yazdim

Ilk 3 gun agri kesici disinda birde kafama göre antibiotika kullandim günde 2 defa cunku ben hastalandigim zaman antibiotikasiz atlatamiyorum

4. Gunden itibaren ne ates kaldi ne usume sadece öksürük kaldi gunlerce Ama herhangi bir nefes darligi veya ates falan birseyim yoktu

10. Gun ise tamamen atlattim Ama buna ragmen cikmadim evden

Bugun 16. Gun oldu ve hic birseyim kalmadi cok sukur,bu arada herhangi bir test falan alinmadi cunku doktor gerek yok dedi

Knka 2.5 hafta önce gece uykudan yuksek ates ve titreme ile uyandim

Ilac aldim bi sekilde uyudum Sabah uyandim doktor’a aradim,doktor Corona belirtileri oldugunu söyledi Ama hastahanelik bir durum olmadigini söyledi nefes darligi olmadigi sürece ve kronik hastaligin yoksa almiyorlar dedi agri kesici kullanmam gerektigini yazdim

Ilk 3 gun agri kesici disinda birde kafama göre antibiotika kullandim günde 2 defa cunku ben hastalandigim zaman antibiotikasiz atlatamiyorum

4. Gunden itibaren ne ates kaldi ne usume sadece öksürük kaldi gunlerce Ama herhangi bir nefes darligi veya ates falan birseyim yoktu

10. Gun ise tamamen atlattim Ama buna ragmen cikmadim evden

Bugun 16. Gun oldu ve hic birseyim kalmadi cok sukur,bu arada herhangi bir test falan alinmadi cunku doktor gerek yok dedi
Çok geçmiş olsun.

Gerçekten çok zor ve üzücü bir süreçteyiz, olumlu da olamıyoruz artık.

İç işleri bakanı el atacaktır bence İstanbul'a sonuçta reis Ankara'da değil İstanbul'da .

Şu anda hükümette eleştiriye ve her türlü soruya açık tek insan bu bakan sanırım.
digerleri soru alacaksa bile yeni safak ve sabahtan baska gazetelerin elemanlarini sokmuyor iceri ve sorulari muhtemelen önceden veriyorlar

eleman diyorum gazeteci demiyorum onlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt