- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
109 gördüm sankiKayseri artar yarın. Pozitif bir hasta karantinadan kaçmıştı yakalandı ama millete bulaştırmıştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
109 gördüm sankiKayseri artar yarın. Pozitif bir hasta karantinadan kaçmıştı yakalandı ama millete bulaştırmıştır.
Bakanın yakında devlete,millete,önüne gelene sövmesini bekliyorum. Çaresizlikten kıbranıyor adam resmen. Sokağa çıkma yasağı deseler hemen şu dk kabul eder ama reisimiz henüz istemiyorBakanın gözleri doldu sesi titriyor.
Listede yoktu nasıl gördün109 gördüm sanki
109 gördüm sanki
Virus; ya istanbul beni alır ya ben istanbuluİstanbul'u zapteden ülkeyi zapteder.
Çok üzücü gerçekten. İçim acıdı.Bakanın yakında devlete,millete,önüne gelene sövmesini bekliyorum. Çaresizlikten kıbranıyor adam resmen. Sokağa çıkma yasağı deseler hemen şu dk kabul eder ama reisimiz henüz istemiyor
İstediğimiz kadar dikkat edelim, bulaşması işten bile değil yav.
Ben ne zaman yakalanıcam diye bekliyorum artık.
Yasaklardan önce gidenler bulaştırmışlardır. Bizim köyde 2 kişi bu sebepten vefat etmiş. Düğünden sonra işte.Diğer şehirlerde az değil ama
Isparta ya baksanıza büyükşehir olmamasına rağmen çok fazla
Çok geçmiş olsun.Knka 2.5 hafta önce gece uykudan yuksek ates ve titreme ile uyandim
Ilac aldim bi sekilde uyudum Sabah uyandim doktor’a aradim,doktor Corona belirtileri oldugunu söyledi Ama hastahanelik bir durum olmadigini söyledi nefes darligi olmadigi sürece ve kronik hastaligin yoksa almiyorlar dedi agri kesici kullanmam gerektigini yazdim
Ilk 3 gun agri kesici disinda birde kafama göre antibiotika kullandim günde 2 defa cunku ben hastalandigim zaman antibiotikasiz atlatamiyorum
4. Gunden itibaren ne ates kaldi ne usume sadece öksürük kaldi gunlerce Ama herhangi bir nefes darligi veya ates falan birseyim yoktu
10. Gun ise tamamen atlattim Ama buna ragmen cikmadim evden
Bugun 16. Gun oldu ve hic birseyim kalmadi cok sukur,bu arada herhangi bir test falan alinmadi cunku doktor gerek yok dedi
Listede yoktu nasıl gördün
gösterdigi haritada öyle gördüm ben ama netlestiremedim tam ekran bilgisayardan izliyordumGörmedim ben var mı tam liste
imamoglu ve yavas'la ugrasmaktan zaman bulabilirlerse iyi olur bence.İç işleri bakanı el atacaktır bence İstanbul'a sonuçta reis Ankara'da değil İstanbul'da .
Kardeşim vaka azmış ben dışarı cıkıyom geliyon muKayseri artar yarın. Pozitif bir hasta karantinadan kaçmıştı yakalandı ama millete bulaştırmıştır.
digerleri soru alacaksa bile yeni safak ve sabahtan baska gazetelerin elemanlarini sokmuyor iceri ve sorulari muhtemelen önceden veriyorlarŞu anda hükümette eleştiriye ve her türlü soruya açık tek insan bu bakan sanırım.