- 27 Ocak 2010
- 139.602
- 105.984
- 5.648
Kayseri artar yarın. Pozitif bir hasta karantinadan kaçmıştı yakalandı ama millete bulaştırmıştır.
Gülsek mi ağlasak mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayseri artar yarın. Pozitif bir hasta karantinadan kaçmıştı yakalandı ama millete bulaştırmıştır.
atesten gömlegi giymek bu adama kaldi1 aydır bu adama sorulan sorular reise sorulsaydi Silivri 1 günde dolardı.
Ne işle meşgulsün renktaş ?600 saglık çalışanı mı... 2 ay sonra hayatta olabilir miyim garantisi yok, ne hayallerim vardı
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeşim vaka azmış ben dışarı cıkıyom geliyon mu
Çok geçmiş olsun.
Gerçekten çok zor ve üzücü bir süreçteyiz, olumlu da olamıyoruz artık.
Gülsek mi ağlasak mı?
İntaniyede hemşireyim ben, 15 gün önce tam bu olaylar basladıgında basladım ve ilk görev yerim olarak karantina servisinde başladımNe işle meşgulsün renktaş ?
gösterdigi haritada öyle gördüm ben ama netlestiremedim tam ekran bilgisayardan izliyordum
burasida öyle yazmis
Allah yardımcın olsun kardeşim.İntaniyede hemşireyim ben, 15 gün önce tam bu olaylar basladıgında basladım ve ilk görev yerim olarak karantina servisinde başladım
Allah yardımcın olsun inşallahİntaniyede hemşireyim ben, 15 gün önce tam bu olaylar basladıgında basladım ve ilk görev yerim olarak karantina servisinde başladım
Allah razı olsun üstadAllah yardımcın olsun kardeşim.
Haritayı bulda zoomlayalım