- 27 Ocak 2010
- 139.602
- 105.984
- 5.648
Risk Sırası - İlçe
1. Esenler
2. Zeytinburnu
3. Bahçelievler
4. Güngören
5. Bağcılar
6. Gaziosmanpaşa
7. Fatih
8. Esenyurt
9. Kağıthane
10. Şişli
İlk 10'da yokuz güzel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Risk Sırası - İlçe
1. Esenler
2. Zeytinburnu
3. Bahçelievler
4. Güngören
5. Bağcılar
6. Gaziosmanpaşa
7. Fatih
8. Esenyurt
9. Kağıthane
10. Şişli
fedöcü ya da vatan hayini ilan ederler.ayy kıyamam sağlık bakanımıza yaa tontiş sözünü geçiremiyomuş
sözünü geçiremiyorsa istifa edebilir
Orası öyle ama burada insan ruh sağlığını da kaybediyor.Ona da gerek yok.erzakı depolayıp apartman dairesinde de 1 ay inzivaya çekilebilirsin.ekonomik durumla alakalı
Hangi köy hemşerim, benim memleket de karsYalan bu rakamlar sadece bizim köyden Kars'a bağlı 3 ölü var bu hafta
İlk 10da yokuz ama her an hızlı atılımla içinden geçebiliriz listeninRisk Sırası - İlçe
1. Esenler
2. Zeytinburnu
3. Bahçelievler
4. Güngören
5. Bağcılar
6. Gaziosmanpaşa
7. Fatih
8. Esenyurt
9. Kağıthane
10. Şişli
vergisini verip, kenarda ölsün.gariban halk ne yapsın.
@Murat Saylak e devletten kontrol edelimBeyler ettiğiniz bazı lafların hukuken cezai boyutları var. Siz kendinizi düşünmüyor olabilirsiniz ama biz diğer üyeleri ve forumu düşünmek zorundayız. Bireysel yazmıyorsunuz forumu dahil ederek yazıp yönetim dahil herkesi suçlu duruma düşürüyorsunuz. Ya düzgünce yazın ya da yazmayın bu konuya.
Bu listeden sonra sondaki iller ilk 10'a cikma konusunda yaris verecek .İlk 10'da yokuz güzel.
1 i sensin 8 i de silktin karılar.Elazig 9 mu yazıyor lan
hocam dısarı cıkmayın risk grubundasınızYeni vaka sayısını 2000 civarında tutabilirsek iyi iş denebilir
SM-A107F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Soğuktur şimdi söyletme bana.Sağlık bakanının oturduğu koltukta bir gün damat beyide görmek isteriz.
tüm illerde tespit edildi zaten.
@Murat Saylak e devletten kontrol edelim