Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler ettiğiniz bazı lafların hukuken cezai boyutları var. Siz kendinizi düşünmüyor olabilirsiniz ama biz diğer üyeleri ve forumu düşünmek zorundayız. Bireysel yazmıyorsunuz forumu dahil ederek yazıp yönetim dahil herkesi suçlu duruma düşürüyorsunuz. Ya düzgünce yazın ya da yazmayın bu konuya.

Sağlık bakanının oturduğu koltukta bir gün damat beyide görmek isteriz.

Beyler ettiğiniz bazı lafların hukuken cezai boyutları var. Siz kendinizi düşünmüyor olabilirsiniz ama biz diğer üyeleri ve forumu düşünmek zorundayız. Bireysel yazmıyorsunuz forumu dahil ederek yazıp yönetim dahil herkesi suçlu duruma düşürüyorsunuz. Ya düzgünce yazın ya da yazmayın bu konuya.
@Murat Saylak e devletten kontrol edelim

benim anlamadığım şu bilim kurulunun alayı profesör doktor sağlık bakanımız oda profesör doktor konu salgın ama karar mercii işletme mezunu başkanımız.Çok saçma değil mi bu

Kimse bişey bilmiyor xd Kimbilir kaç yüz bin asemptomatik hasta var ülkede. Belirli bir yaş üstündekilere evde kalma yasağı getirip gerisini salma fikri bana saçma gelmemeye başladı. Nasıl kaçacağız ki bundan böyle 1 sene alır. İyileşme oranı fena değil gibi geldi bu arada, kodumun çinlileri o konuda bir boka yaramıştır belki.

İyi bir psikiyatri uzmanı tanıyan var mı. Şu hastalık hafifleyince ilk işim bi görünmek olacak

@Murat Saylak e devletten kontrol edelim
zjh.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt