- 8 Temmuz 2015
- 35.839
- 70.688
- 3.893
istanbulda virüsün harman olduğu yerde yaşıyoruz wasfDipteyim sondayım depresyondayım.
burası survivor burda her şey gerçek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istanbulda virüsün harman olduğu yerde yaşıyoruz wasfDipteyim sondayım depresyondayım.
Mide bulantisi ishal falan var miydi hocamBen tamamen atlattim 10 günde
Hic bir agrim falan kalmadi yani biraz morali yuksek tutmak gerekiyor,hastahanelik durumum da olmadi doktor’la telefonda konustum Ne yapmam gerektigini söyledi bende uyguladim
Belcika da yasiyorum bu arada
Tekme daha uygun gibi yumruk salgın günlerinde sıkıntı yaratabilir.agzının ustune yapıstıracan
ISPARTA 268 vaka sayisi ile üst siralarda yer aliyor. Büyüksehir olmayip da vaka sayisi bu kadar yüksek olan 1.il.
'Hatta Turkiye devleti ile alakali sunu soyleyebilirim, ABD'den cok daha duzenli ve organize calisiyorlar, ulkemle gurur duyuyorum. Ve Turkiye'nin kendi solunum cihazini ve maskelerini uretmesi, bunlar cok gurur duyulacak seyler'Habertürkte amerikada yaşayan türk doktor çıldırıdı saydırıyor şu anda
Acil açın göte göt diyor şu anda
adam haklıHabertürkte amerikada yaşayan türk doktor çıldırıdı saydırıyor şu anda
Ya da bu kisimdan mi bahsediyorsun?Habertürkte amerikada yaşayan türk doktor çıldırıdı saydırıyor şu anda
İyi güldüm![]()
Tek tesellim tek yaşıyor oluşum. Aileme ve kız arkadaşıma bir saat uzakta görev yapıyorum. Her hafta gider gelirim diye seviniyordum şimdi bir daha görebilir miyim, meçhul. İmkanınız varken sevdiklerinize sarılın
Habertürkte amerikada yaşayan türk doktor çıldırıdı saydırıyor şu anda
Yok ya iyiyim gayet ama maclari ozledim,hergun nutella-findik sıkıldım. Pizza yiyecem liderlik gelince, şampiyon olunca da kebap yiyecemOlm sen zaten melankolik bi adamdın şimdi ruh halini hiç hayal edemiyorum.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi