Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın vaka sayısında İsviçre'yi de geride bırakıyoruz, ondan sonrasını İngiltere düşünsün, Fransa düşünsün, Almanya düşünsün.

ISPARTA 268 vaka sayisi ile üst siralarda yer aliyor. Büyüksehir olmayip da vaka sayisi bu kadar yüksek olan 1.il.

İranlıların Türkiyeye giriş noktası, artı umreden gelenleri burda ağırlıyoruz, öğrenci yurtlarında. Umrecilerin hepsi pert sanırım.

Habertürkte amerikada yaşayan türk doktor çıldırıdı saydırıyor şu anda :D
Acil açın göte göt diyor şu anda
'Hatta Turkiye devleti ile alakali sunu soyleyebilirim, ABD'den cok daha duzenli ve organize calisiyorlar, ulkemle gurur duyuyorum. Ve Turkiye'nin kendi solunum cihazini ve maskelerini uretmesi, bunlar cok gurur duyulacak seyler'

Ya da bu kisimdan mi bahsediyorsun?

'Turkiye 20 yil onceki Turkiye degil artik, Turkiye bobrek nakli konusunda dunya'da 1 numara oldugu icin, bu islemi kendim icim Turkiye'de yaptirdim'

Beynine sıçtığımına bak ambulanstan kaçmış karantinaya alınacağını öğrenince. Buna yataklık yapan yakınlarının da gelmişini geçmişini

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tek tesellim tek yaşıyor oluşum. Aileme ve kız arkadaşıma bir saat uzakta görev yapıyorum. Her hafta gider gelirim diye seviniyordum şimdi bir daha görebilir miyim, meçhul. İmkanınız varken sevdiklerinize sarılın

ne diyon, ölecek miyiz

Adsız.webp

Karşılaştırma yapmak ve virüsün yayılımını yorumlamak için 28 Mart itibariyle illere göre dağılımı veriyorum.Malum daha önce bakanlık aciklamadiği için paylaşmamıştık.

Ekli dosyalar

• IMG-20200329-WA0008.webp
    IMG-20200329-WA0008.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 81
Kayseri ile Niğde dip dibe ama 3 vaka var
Gerçi iç anadoluda en düşük nüfusa sahip il olabiliriz

EUiorKRXkAIbzhv.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt