Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.874
- 92.151
- 5.263
Ülke için hiçbir şey...Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Milli Dayanışma Kampanyası'na nakdi bağışın 900 milyon lirayı aştığını bildirdi.
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ülke için hiçbir şey...Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Milli Dayanışma Kampanyası'na nakdi bağışın 900 milyon lirayı aştığını bildirdi.
![]()
Sokağa çıkma yaşını 50ye çekerler.Pazartesi sokağa çıkma yasağı gelebilir. Emniyet amiri var tanıdık. Babama demiş genelge geldi pazartesi sokağa çıkma yasağı uygulanabilir ona göre hazırlıklarınızı yapın diye.
O sadece İzmir içindir yetki artık valilerde tüm Türkiye için vereceklerini sanmıyorum ama gevşek İzmirliler yüzünden buraya şart maalesefPazartesi sokağa çıkma yasağı gelebilir. Emniyet amiri var tanıdık. Babama demiş genelge geldi pazartesi sokağa çıkma yasağı uygulanabilir ona göre hazırlıklarınızı yapın diye.
Genel olarakmış abi. Yeni söyledi daha adam.Sokağa çıkma yaşını 50ye çekerler.
GPS açık olmadan da görebiliyor mu ki google konum yerini.
sent via GSC
Yuh ya inanılır gibi değil...Geçen yıl yaşadığım ilginç olay, lise arkadaşım üniversiteyide beraber okuduk, googleda çalışmaya başladı. Bir çeşit yapay zeka üzerine çalışmalara destek veren ekipte. Türkiyeye izne geldi. Onun köye geçtik, köydeki evinde internet yok. Google'ın verdiği laptop yanında idi. Çalışmalarını bana göstermek için açtı, şifreyi girdi. Bilgisayar açılmak üzereyken uyarı ekranı geldi ve bilgisayar kalıcı olarak kendini kapattı. 2 dakika geçmeden USAden aradılar, USA dışında izinsiz açıldığı için merkezden kapatmışlar. Geldiğinde bununla ilgili bir soruşturma geçireceğini söylediler. O evde bırakın interneti, eski kerpiç ev olduğu için telefon bile çekmiyodu..
Giriş yaptıysa ip üzerinden hareket tespit edilmiştir.Geçen yıl yaşadığım ilginç olay, lise arkadaşım üniversiteyide beraber okuduk, googleda çalışmaya başladı. Bir çeşit yapay zeka üzerine çalışmalara destek veren ekipte. Türkiyeye izne geldi. Onun köye geçtik, köydeki evinde internet yok. Google'ın verdiği laptop yanında idi. Çalışmalarını bana göstermek için açtı, şifreyi girdi. Bilgisayar açılmak üzereyken uyarı ekranı geldi ve bilgisayar kalıcı olarak kendini kapattı. 2 dakika geçmeden USAden aradılar, USA dışında izinsiz açıldığı için merkezden kapatmışlar. Geldiğinde bununla ilgili bir soruşturma geçireceğini söylediler. O evde bırakın interneti, eski kerpiç ev olduğu için telefon bile çekmiyodu..
diger avatarin daha güzeldi abi buna da saygı duyuyorum tabi kiGiriş yaptıysa ip üzerinden hareket tespit edilmiştir.
İnternet yok ama. Garip olan bu. İnternete bağlı değildi, geldiğinin 2. günüydü, köy evinin bahçesinde mangal vs yapmaya geçtik, ben anladığımdan değil, ne yaptıklarını sorduğumda, çok manyak şeyler var aklın hayalin durur diye cümleye başlayınca göstermesini istedim, sanki gösterse anlayacam o ayrı noktada, o zaman pcyi açtı, ve bu olaylar gerçekleşti.Giriş yaptıysa ip üzerinden hareket tespit edilmiştir.
İran 18 bine yakın insanı iyileştirmiş
nasıl iyileştiriyorsunuz olm bize de söyleyin
Ne varmış ki??İnternet yok ama. Garip olan bu. İnternete bağlı değildi, geldiğinin 2. günüydü, köy evinin bahçesinde mangal vs yapmaya geçtik, ben anladığımdan değil, ne yaptıklarını sorduğumda, çok manyak şeyler var aklın hayalin durur diye cümleye başlayınca göstermesini istedim, sanki gösterse anlayacam o ayrı noktada, o zaman pcyi açtı, ve bu olaylar gerçekleşti.
İran 18 bine yakın insanı iyileştirmiş
nasıl iyileştiriyorsunuz olm bize de söyleyin
Olur oyleGeçen yıl yaşadığım ilginç olay, lise arkadaşım üniversiteyide beraber okuduk, googleda çalışmaya başladı. Bir çeşit yapay zeka üzerine çalışmalara destek veren ekipte. Türkiyeye izne geldi. Onun köye geçtik, köydeki evinde internet yok. Google'ın verdiği laptop yanında idi. Çalışmalarını bana göstermek için açtı, şifreyi girdi. Bilgisayar açılmak üzereyken uyarı ekranı geldi ve bilgisayar kalıcı olarak kendini kapattı. 2 dakika geçmeden USAden aradılar, USA dışında izinsiz açıldığı için merkezden kapatmışlar. Geldiğinde bununla ilgili bir soruşturma geçireceğini söylediler. O evde bırakın interneti, eski kerpiç ev olduğu için telefon bile çekmiyodu..