Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.875
- 92.153
- 5.263
ABD,İtalya ve İspanya korkunç bir durum yaşıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ABD 13.235 yeni vakaABD,İtalya ve İspanya korkunç bir durum yaşıyor.
Sen de Che potansiyeli seziyorum Mr.BaşBeceriksiz siyasi lider aciklama yapacakmis
Dongle vardır bilgisayarın içinde.İnternet yok ama. Garip olan bu. İnternete bağlı değildi, geldiğinin 2. günüydü, köy evinin bahçesinde mangal vs yapmaya geçtik, ben anladığımdan değil, ne yaptıklarını sorduğumda, çok manyak şeyler var aklın hayalin durur diye cümleye başlayınca göstermesini istedim, sanki gösterse anlayacam o ayrı noktada, o zaman pcyi açtı, ve bu olaylar gerçekleşti.
Harbiden yav korkutucu bir durum...Sayıların artışına bakılırsa ABD'de maçlar, konserler devam ediyor sanırım.
Bir kaç ihtimal varİnternet yok ama. Garip olan bu. İnternete bağlı değildi, geldiğinin 2. günüydü, köy evinin bahçesinde mangal vs yapmaya geçtik, ben anladığımdan değil, ne yaptıklarını sorduğumda, çok manyak şeyler var aklın hayalin durur diye cümleye başlayınca göstermesini istedim, sanki gösterse anlayacam o ayrı noktada, o zaman pcyi açtı, ve bu olaylar gerçekleşti.