Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnternet yok ama. Garip olan bu. İnternete bağlı değildi, geldiğinin 2. günüydü, köy evinin bahçesinde mangal vs yapmaya geçtik, ben anladığımdan değil, ne yaptıklarını sorduğumda, çok manyak şeyler var aklın hayalin durur diye cümleye başlayınca göstermesini istedim, sanki gösterse anlayacam o ayrı noktada, o zaman pcyi açtı, ve bu olaylar gerçekleşti.
Dongle vardır bilgisayarın içinde.

Sayıların artışına bakılırsa ABD'de maçlar, konserler devam ediyor sanırım.

Güney Kore sokağa çıkma yasağı uygulamadan kontrol altına almış.Her geçen gün adamlara hayranlığım artıyor.Tabi bunda vatandaşlarının bilinçli olmasının büyük payı var.Adamlar maske,eldiven ve dezenfektanları tüm ülkede toplayıp vatandaşlarına bedavaya dağıtmış.Helal olsun.

bu istatistik tutan sitede yanıltıcı bir istatistik var iyileşme ve ölüm oranı üzerine ölenlerin hepsi hastane kayıtlarına geçiyor ama teşhis konulup semptomları zayıf olanlar evinde iyileşiyor ve kayıtlara geçmiyor %80 iyileşme %20 ölüm oranı var bu yanıltıcı bir bilgi buradada bir algı operasyonu var.

İnternet yok ama. Garip olan bu. İnternete bağlı değildi, geldiğinin 2. günüydü, köy evinin bahçesinde mangal vs yapmaya geçtik, ben anladığımdan değil, ne yaptıklarını sorduğumda, çok manyak şeyler var aklın hayalin durur diye cümleye başlayınca göstermesini istedim, sanki gösterse anlayacam o ayrı noktada, o zaman pcyi açtı, ve bu olaylar gerçekleşti.
Bir kaç ihtimal var
-içinde simcard vardır koskoca google çalışanlarına internetim yok derdi çektirmez sanırsam. (muhtemelen bu)
-telefonuya otomatik bağlantı kurmuştur arka planda bunu dinliyorlardır.
-küçücük telefona dahili gps sığdıran adamlar illaki bir modül tasarlamışlardır entegre çalışıyordur.

Cumhurreyisi ulusa seslenecekmiş bu sefer pamuklar bedava diyecek muhtemelen veya 200 taksitle manzaralı mezarlık müjdesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt