- 18 Temmuz 2009
- 82.108
- 239.916
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu şekilde birçok şikayet görüyorum.
Durum böyleyse, yazık.Bu şekilde birçok şikayet görüyorum.
Belli ki sağlık bakanlığının ulaştığı, seçtiği, şüphelendiği kişilere ve ünlülere test yapılıyor.
Dışarıdan giden alelade vatandaş virüsü taşısa da evine gönderiliyor.
Benimde bu tür sorunlarım vardı sabah uyanınca yanıyordu, asit geliyordu normal zamanda 7 ay önce sigara yı bıraktım sonra asitli içecek içmeyi bıraktım yemekleri yağlı ve tuzlu yemiyorum artık şimdi hiçbir sorun yokBen hayatım boyunca 15 gün boyunca boğazda bir ağrı yanma gibi bir his yaşamamıştım son 1 aydır sürekli bunu yaşıyorum iyileşiyorum 2 gün sonra yine aynı bunu yaşayan var mı? Ateş öksürük yok pek ama bu boğaz sıkıntısını aşamadım hast de gitmek istemiyorum malum ora daha ürkütücü.. Yani psikolojik mi yoksa hakaten denildiği gibi bundan kaçış yok herkese bulaşacak vs diyorlar hakaten buna inanmaya başladım..
Sigara kullanıyorsan ağız dezenfektanı kullan.Ben hayatım boyunca 15 gün boyunca boğazda bir ağrı yanma gibi bir his yaşamamıştım son 1 aydır sürekli bunu yaşıyorum iyileşiyorum 2 gün sonra yine aynı bunu yaşayan var mı? Ateş öksürük yok pek ama bu boğaz sıkıntısını aşamadım hast de gitmek istemiyorum malum ora daha ürkütücü.. Yani psikolojik mi yoksa hakaten denildiği gibi bundan kaçış yok herkese bulaşacak vs diyorlar hakaten buna inanmaya başladım..
Lan hıyar o spreyleri 5 günden fazla kullanmamak gerekiyor, çok kullandıkça tıkanıklık seviyesi artıyor; burundaki o doku zarar görüyor.Sabahlarıysa gece yatarken burun açıcı sprey dene istersen, bende işe yaramıştı.
Bu da kolpa. 6 haftaya kadar iyileşemeyen hastalar var diyorlar.Abi hastalık 1 ay sürmüyor zaten:. Onun dışında dibimizde İran ve İtalya kırılırken bizde tek bir vaka yoktu sözde. O arada çok fazla insanın enfekte olup atlattığını yada farklı sebepler yazılarak öldüğünü düşünüyorum ben. Atlatmışsındır belki zaten belirtileri net olarak yazılınca herkes ben bunları 1 ay önce yaşadım sanki diye bir anımsadı. Ve herkese bulaşacak diye bişey yok virüsün bulaşma şekli belli sonuçta. Havada asılı kalmıyor yakın mesafeden veya ağza burna virüsün temas etmesiyle bulaşıyor, erkenden bilinçlensek veya önlem alınsa çok çok daha hafif atlatırdık belki ama olan oldu artık.
Çankaya gop.Hangi semttesin Ankarada abi
Üstat koruyordur muhakkak da onu takıp gezmek sıkıntı, onunla markete girsem gülmekten alışveriş yapamam. Kullan at maskeyi daha yeni yeni sindirmeye başladım.Bugün hem kimya şirketindeki satış uzmanı arkadaşıma hem de bu satın aldığım yere sordum.
Edindiğim bilgi N95 amerika standartı, N95'in Avrupta standartındaki karşılığı P2 tip maske oluyor (filtre sisteminde).
Bu benim taktığım maske P3 tipi, P2 tipinden de iyi koruyor(N95 95% korurken, P3 99.5% koruyor).
Yani anlayacağınız, bu maske iş yapar. 30 günlük kullanımdan sonra filtreleri yenilemek gerekebilir, ha bir de dışarda eve virüs getirmemek için maskeyi izole torbada tutmak lazım / dezenfektanla falan filtreyi ıslatmadan silmek lazım.
Ben buradan aldım: Maske linki , umarım size de yardımcı olabilmişimdir, art niyetle yazmıyorum yanlış anlamayın(tonum antipatik gelmişse), araştırdım paylaşmak istedim.