Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu son ölen gencler koah hastası mıydı veya kronik bi hastalıgı var mıydı ?hiç demediler

evolution-tree-of-life-poster_1024x1024@2x.png

Dayı öleceğiz. Virüs uysada koyacak uymasada
Lan olm hanım Seyitgazi de çalışıyor, haftaya işbaşı yapacak, sıkıntı varsa yaz için kullanmadığı izni kullanacak.

Harita da Seyitgazi yok ama listede 10 hasta var.

Harita da Çifteler kırmızı ama liste de yok.

Çözelim ona göre hareket edeceğiz

Aslanım boşa sormam ben rahat ol

Lan olm hanım Seyitgazi de çalışıyor, haftaya işbaşı yapacak, sıkıntı varsa yaz için kullanmadığı izni kullanacak.

Abooo dur ben araştırayım dayım için.

@Sertan Nalbant bu vakaları gösteren güncel haritalar olmalı artık dayı. İnsanlara çıkmayın diyorlar ama adamıllıın çalıştığı yer riskli bölge değilse; riskli bölge olana kadar gider çalışır ve yıllık izni ölmez. Böyle herkes abanıyor izinlere yarın gerçekten tehlikeli olduğunda tak gibi kalacağız.

Bir de renktaş sayılar kayıtlı adrese göre,bir hasta kırmızı ise kayıtlı ilçe yerine pandemi hastenesinde yatar,teknik farklılıklar o yüzden olabilir.

Bir de renktaş sayılar kayıtlı adrese göre,bir hasta kırmızı ise kayıtlı ilçe yerine pandemi hastenesinde yatar,teknik farklılıklar o yüzden olabilir.
5 günümüz var daha

Arada güncel verileri atarsan memnun olurum

Eşim işi gereği Seyitgazi nin yarısıyla muhattap oluyor.

Sıkıntı yaratacak gibi bize bu durum, 5000 kişilik yer zaten

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt