- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
bu son ölen gencler koah hastası mıydı veya kronik bi hastalıgı var mıydı ?hiç demediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ekranın pis olduğunu nereden anladın?o pis ekrana ekmek banip yemiyor cidden di mi
midem kalkti sabah sabah
millet komik olmak icin ne malliklar yapiyor
Tarihler arasında fark var, harita daha eski.sayilar güncel.Selam
Paylaştığın liste ile harita arasında uyumsuzluk var.
Birinin gerçek olmaması gibi bir durum olabilir mi?
Eskişehir Çifteler harita da kırmızı ama listeye göre Çifteler de vaka yokTarihler arasında fark var, harita daha eski.sayilar güncel.
ekranın pis olduğunu nereden anladın?
Dayı öleceğiz. Virüs uysada koyacak uymasadaEskişehir Çifteler harita da kırmızı ama listeye göre Çifteler de vaka yok
Söylediğinle de uyuşmuyor
miden hassas bence.cabuk toz oluyorlar cünkü
bu dayinin da onu video cekmeden önce sildigini düsünmüyorum![]()
Lan olm hanım Seyitgazi de çalışıyor, haftaya işbaşı yapacak, sıkıntı varsa yaz için kullanmadığı izni kullanacak.Dayı öleceğiz. Virüs uysada koyacak uymasada
miden hassas bence.
Abooo dur ben araştırayım dayım için.Lan olm hanım Seyitgazi de çalışıyor, haftaya işbaşı yapacak, sıkıntı varsa yaz için kullanmadığı izni kullanacak.
Harita da Seyitgazi yok ama listede 10 hasta var.
Harita da Çifteler kırmızı ama liste de yok.
Çözelim ona göre hareket edeceğiz
Aslanım boşa sormam ben rahat ol
O kadarını bilemem renktaşEskişehir Çifteler harita da kırmızı ama listeye göre Çifteler de vaka yok
Söylediğinle de uyuşmuyor
Bir de renktaş sayılar kayıtlı adrese göre,bir hasta kırmızı ise kayıtlı ilçe yerine pandemi hastenesinde yatar,teknik farklılıklar o yüzden olabilir.Lan olm hanım Seyitgazi de çalışıyor, haftaya işbaşı yapacak, sıkıntı varsa yaz için kullanmadığı izni kullanacak.
Harita da Seyitgazi yok ama listede 10 hasta var.
Harita da Çifteler kırmızı ama liste de yok.
Çözelim ona göre hareket edeceğiz
Aslanım boşa sormam ben rahat ol
5 günümüz var dahaBir de renktaş sayılar kayıtlı adrese göre,bir hasta kırmızı ise kayıtlı ilçe yerine pandemi hastenesinde yatar,teknik farklılıklar o yüzden olabilir.