- 2 Temmuz 2011
- 138.298
- 59.023
- 5.488
Var nutella da ,canim turta cekti abim yarin bi firindan alacak ,guzel yapiyolarBunların yüzünden transfer nöbeti haziran yerine ağustosa bile sarkabilir benden söylemesi, nutella stoğun ne durumda ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var nutella da ,canim turta cekti abim yarin bi firindan alacak ,guzel yapiyolarBunların yüzünden transfer nöbeti haziran yerine ağustosa bile sarkabilir benden söylemesi, nutella stoğun ne durumda ?
Geçen soracaktım da unuttum, nutellayı fındıkla yiyorum demiştin nasıl yiyorsun tam olarak ? Kaşıklayıp arada da fındık mı atıyorsun yoksa özel bir sistemin falan mı var. Bende abur cubura sardım da ondan soruyorum.Var nutella da ,canim turta cekti abim yarin bi firindan alacak ,guzel yapiyolar
Var nutella da ,canim turta cekti abim yarin bi firindan alacak ,guzel yapiyolar
Var nutella da ,canim turta cekti abim yarin bi firindan alacak ,guzel yapiyolar
Kasik ilen findigin etrafini nutelluyom.findigin mahrem yerlerine kadar sürüyom ve yiyomGeçen soracaktım da unuttum, nutellayı fındıkla yiyorum demiştin nasıl yiyorsun tam olarak ? Kaşıklayıp arada da fındık mı atıyorsun yoksa özel bir sistemin falan mı var. Bende abur cubura sardım da ondan soruyorum.
Sabah kahvaltilarinda p yi ihmal etme peynir tabiKasik ilen findigin etrafini nutelluyom.findigin mahrem yerlerine kadar sürüyom ve yiyom
Diyaloğu başlatan ve sürdüren benim en az like ı alanda benim çözemedim bu işi.Gscde sasirmadigimiz dialoglar
Findigin mahrem yeri tam olarak neresi babyKasik ilen findigin etrafini nutelluyom.findigin mahrem yerlerine kadar sürüyom ve yiyom
Dr.Mehmet Öz'ün bahsettiği Hidroksiklorokin+Azitromisin kombinasyonuna çinko eklenerek yapılacak çalışmalardan bahsetmiş
Ayrıca bir başka Türk hekim Prof.Dr. Mahir Özmen'in açıklamaları da var.
''İstanbul İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde cerrahi profesörü olan Mahir Özmen, klorokin kullanmanın en iyi yolunun çinko ve C ve D vitaminleri ile kombinasyon halinde olduğunu düşündüğünü söyledi. Klinik bir çalışma yürütüyor ve bu kombinasyonun sağlık çalışanlarını ve kendileri de dahil olmak üzere yakın ailelerini koruyup korumadığını test ediyor.
Göğüs hastalıkları uzmanı, yoğun bakım doktoru ve iki bulaşıcı hastalık uzmanı ile işbirliği yapan Özmen, sadece 80 katılımcıyı dahil etmeyi planladığını, ancak 98'inin hızlı bir şekilde gönüllü olduğunu söyledi. 2 hafta önce profilaktik tedavi vermeye başladı ve çalışmayıı Temmuz ayına kadar tamamlamayı bekliyor.''
![]()
Chloroquine, Zinc Tested to Block COVID Infection
But whether these drugs will help, hurt or do nothing remains an open question.www.webmd.com
Buradaki dr un bahsettiği kendi çalışması d ve c vitaminlerini ve çinkoyu ikili ilaç kombinasyonuna ekleyip deneyecekmiş bunun aynısını Fransa'da bir dr da deniyorbizde 3lu ilac bi de C vit veriliomus heis degil mi
www.ntv.com.tr