Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Branşınız neydi hocam ?

Psikiyatri bölümünde uzmanligima devam ediyorum suan. AmLakin bağlı olduğum kurumdaki yogun bakim uniteleri 200% kapasite ile calismakta suan. Yogun bakim uzmani (intensivist) ve hemsire sayisi maalesef yetmiyor. Normalde 1 hemsire 1-2 hastaya bakarken suan 4 hastaya bakmakta. Doktorlarda hakeza 2 kati fazla hastayla ilgilenmekte. Bu yuzden genel anlamda anestezi uzmanlari ve baska bolumlerden bircok meslektaslar yogun bir kurs sonrasi yogun bakimlara destek amacli yonlendirildiler. Bende bugun itibariyle 7nci sefer bir intensivist altinda görev aldim.

ya virüsü eyüp sabri tuncer ürettiyse:think:
gece gece düşünürken geldi aklıma olabilir yani

ya virüsü eyüp sabri tuncer ürettiyse:think:
gece gece düşünürken geldi aklıma olabilir yani

Ο χρήστης Ena ◈ HE∀DHUNT στο Twitter: Xie Lian trying to read ...

Hep derler ya gelecek 2 hafta cok kritik diye.

Hicbiri bu onumuzdeki 2 hafta kadar kritik olmamistir :) Çok merak ediyorum Cuma akşamından sonra ki manzara ve sokaga cikma yasagindan sonra neler olacak bu onumuzdeki gunlerde.

Tahmin etmiyorum, ama yine Galatasarayin en buyuk taraftar platformu olan GSC forumu uzerinden şu çağrıyı yapmamiz lazim.

Eger geçen Cuma aksami marketler önünde bekleyip millete karismis olan arkadaşlarımız varsa aramizda.. LUTFEN EN AZ 7 GUN evden çıkmasın ve kendini karantinaya alsin. Normalde 14 gun denilmekte. Ama 7 gun bile bircok hasari bertaraf etmeye yarayacaktir.

Yalnız Almanya'da da insanlar sıcak havayı görünce atmış kendini dışarı. Bizim market kuyrukları gibi kalabalık gözüküyordu :D

Corona virüsü salgınının en çok etkilediği Orta Doğu ülkesi olan İran'dan corona virüsü ile ilgili güncel veriler geldi. Yapılan açıklamada corona virüsüne bağlı toplam ölüm sayısının 4 bin 585'e çıktığı duyuruldu. Toplam vaka sayısı ise 73 bin 303'e çıktı.

İran Sağlık Bakanı’nın danışmanı Ali Rıza Vahabzade, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, ülke genelinde son 24 saat içerisinde 111 insanın yaşamını yitirdiğini ve toplam ölüm sayısının 4 bin 585’e çıktığını duyurdu.

Öte yandan ülke genelinde 1617 yeni vaka tespit edilirken toplam vaka sayısı da 73 bin 303’e çıktı.

Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Kıvanç Cihanpur da devlet televizyonuna yaptığı açıklamada corona virüsü tespit edilen hastalardan 3 bin 877’sinin durumunun ağır olduğunu söyledi.

Screenshot_20200413-121135_LinkedIn.webp

Bana birsey olmaz yeaaa, zaten ben yaşayacağımı yaşadım yeaaaa diyenler için...

Bu üstteki hemşiremiz corona hastalarını tedavi ederken kendisi corona ya yakalandiktan sonra yogun bakima kaldirilmis bir hemşire. Sonra iyileşmeyi başarıp şuan yine yoğun bakımda yatan corona hastalarına bakmakta.

Kendi sagliginiza sayginiz yoksa bari cevrenizdeki insanlarin, sizin için hayatini ortaya koyan kisilerin sagligina sayginiz olsun.

29.04-30.04-01.05 tarihleri pik noktamız

bu tarihlerden sonra vaka sayıları yaklaşık 1 hafta sabit kalıp daha sonra inişe geçecek

20.05 tarihinde baya bir rahatlarız

01.06 ile de dükkanların %90 'ı açılır, yasakların %90 'ı biter

arkadaşlar komplo yazacağım

inanan angut çok oluyor

fake bir hesap açayım twitterda ve komplo yazayım diyorum

dün aklıma geldi ilk yazacağım komplo KANAL İSTANBUL PROJESİ olacak. Hükümet kanal istanbul projesiyle istanbulun toprağının altındaki değerli biazans altınlarını ortaya çıkaracak

tonlarca bizans altını gün ışığına çıkacak

2023 yılında da bu altınları değerlendirip ülkemizin dış borcunu sıfırlayacak

artık dışa bağımlı olmayacağız ve ayağımızda pranga kalmayacak

dış güçler bunu bildiği için kanal istanbulu yaptırmak istemiyor. cehape de buna ortak oluyor

eğer bugün o altınları çıkarsak unesco tarafından dünya mirası listesine gireceği için altınlar elimizden alınır

biz de hem kanal istanbulu bedavaya getirip hem de tonlarca altının üzerine konacağız. yapılmak istenen bu. 2023'te de süper güç olacağız. abd, çin, rusya bunu çok iyi biliyor vs vs vs

şeklinde komplo yazayım diyorum

valla var ya biraz saçma sapan belgeler bulup farklı kaynaklardan bizansın zenginliği vs. gibi şeyler aratsam ve bu komployu süslesem a haber 'e çıkarım

sabah gazetesi manşetten yazar

ne derseniz girilir mi bu işe

arkadaşlar komplo yazacağım

inanan angut çok oluyor

fake bir hesap açayım twitterda ve komplo yazayım diyorum

dün aklıma geldi ilk yazacağım komplo KANAL İSTANBUL PROJESİ olacak. Hükümet kanal istanbul projesiyle istanbulun toprağının altındaki değerli biazans altınlarını ortaya çıkaracak

tonlarca bizans altını gün ışığına çıkacak

2023 yılında da bu altınları değerlendirip ülkemizin dış borcunu sıfırlayacak

artık dışa bağımlı olmayacağız ve ayağımızda pranga kalmayacak

dış güçler bunu bildiği için kanal istanbulu yaptırmak istemiyor. cehape de buna ortak oluyor

eğer bugün o altınları çıkarsak unesco tarafından dünya mirası listesine gireceği için altınlar elimizden alınır

biz de hem kanal istanbulu bedavaya getirip hem de tonlarca altının üzerine konacağız. yapılmak istenen bu. 2023'te de süper güç olacağız. abd, çin, rusya bunu çok iyi biliyor vs vs vs

şeklinde komplo yazayım diyorum

valla var ya biraz saçma sapan belgeler bulup farklı kaynaklardan bizansın zenginliği vs. gibi şeyler aratsam ve bu komployu süslesem a haber 'e çıkarım

sabah gazetesi manşetten yazar

ne derseniz girilir mi bu işe
Facebook'ta yaz, mehdi ilan edilme ihtimalin hiç de az değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt