- 1 Mayıs 2018
- 57.925
- 48.701
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şehir hastanelerinden zarar ettiğimizi mi sanıyorsunuz? o zaman sizin hastane yapılırken yerin altında doğalgaz ve petrol arama çalışması yaptığımızdan haberiniz yokFacebook'ta yaz, mehdi ilan edilme ihtimalin hiç de az değil.
Bunlar dogru ztnşehir hastanelerinden zarar ettiğimizi mi sanıyorsunuz? o zaman sizin hastane yapılırken yerin altında doğalgaz ve petrol arama çalışması yaptığımızdan haberiniz yok
falan filan
bir kaç tane de illüminati kolpası
mis valla
şehir hastanelerinden zarar ettiğimizi mi sanıyorsunuz? o zaman sizin hastane yapılırken yerin altında doğalgaz ve petrol arama çalışması yaptığımızdan haberiniz yok
falan filan
bir kaç tane de illüminati kolpası
mis valla
hem bizans altınları hem buŞehir hastaneleri neden her şehrin dışına, dağın başına yapıldı? 2023'te bitecek olan Lozan Anlaşmasının gizli maddeleri ile yeraltındaki madenlerini çıkaracağımız yerler belirlendi çünkü. O hastanelerin altında gizli tüneller açıldı bile.
hem bizans altınları hem bu
min 100 bin inanan çıkar bu ülkede
arkadaşlar komplo yazacağım
inanan angut çok oluyor
fake bir hesap açayım twitterda ve komplo yazayım diyorum
dün aklıma geldi ilk yazacağım komplo KANAL İSTANBUL PROJESİ olacak. Hükümet kanal istanbul projesiyle istanbulun toprağının altındaki değerli biazans altınlarını ortaya çıkaracak
tonlarca bizans altını gün ışığına çıkacak
2023 yılında da bu altınları değerlendirip ülkemizin dış borcunu sıfırlayacak
artık dışa bağımlı olmayacağız ve ayağımızda pranga kalmayacak
dış güçler bunu bildiği için kanal istanbulu yaptırmak istemiyor. cehape de buna ortak oluyor
eğer bugün o altınları çıkarsak unesco tarafından dünya mirası listesine gireceği için altınlar elimizden alınır
biz de hem kanal istanbulu bedavaya getirip hem de tonlarca altının üzerine konacağız. yapılmak istenen bu. 2023'te de süper güç olacağız. abd, çin, rusya bunu çok iyi biliyor vs vs vs
şeklinde komplo yazayım diyorum
valla var ya biraz saçma sapan belgeler bulup farklı kaynaklardan bizansın zenginliği vs. gibi şeyler aratsam ve bu komployu süslesem a haber 'e çıkarım
sabah gazetesi manşetten yazar
ne derseniz girilir mi bu işe
Bor madeninin yanında bulunan mor maden ne zaman açıklanacakhem bizans altınları hem bu
min 100 bin inanan çıkar bu ülkede
25 tane aldıydım 50 TLMaske için ilk gün başvurdum ne maske geldi ne kod geldi,
İhtiyaç destek kredisi için başvurdum olumlu-olumsuz cevap gelmedi.
Sorarlarsa devlet vatandaşa bakıyor.
Bir sonraki aşamada maskesiz sokağa çıkanlara, işe, markete vs gidenlere ceza kesebilirler. Maske satışını yasaklayıp devlet tekeline al, kimseye gönderme ve cezaları yapıştır. Al sana ekonomik kalkınma paketi.Maske için ilk gün başvurdum ne maske geldi ne kod geldi,
İhtiyaç destek kredisi için başvurdum olumlu-olumsuz cevap gelmedi.
Sorarlarsa devlet vatandaşa bakıyor.
önce bor madeniyle deterjan işini bitirelimBor madeninin yanında bulunan mor maden ne zaman açıklanacak