Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Facebook'ta yaz, mehdi ilan edilme ihtimalin hiç de az değil.
şehir hastanelerinden zarar ettiğimizi mi sanıyorsunuz? o zaman sizin hastane yapılırken yerin altında doğalgaz ve petrol arama çalışması yaptığımızdan haberiniz yok

falan filan

bir kaç tane de illüminati kolpası

mis valla

şehir hastanelerinden zarar ettiğimizi mi sanıyorsunuz? o zaman sizin hastane yapılırken yerin altında doğalgaz ve petrol arama çalışması yaptığımızdan haberiniz yok

falan filan

mis valla
Bunlar dogru ztn

Bu ne yav

IMG-20200413-WA0004.webp

falan filan

mis valla

Şehir hastaneleri neden her şehrin dışına, dağın başına yapıldı? 2023'te bitecek olan Lozan Anlaşmasının gizli maddeleri ile yeraltındaki madenlerini çıkaracağımız yerler belirlendi çünkü. O hastanelerin altında gizli tüneller açıldı bile.

Şehir hastaneleri neden her şehrin dışına, dağın başına yapıldı? 2023'te bitecek olan Lozan Anlaşmasının gizli maddeleri ile yeraltındaki madenlerini çıkaracağımız yerler belirlendi çünkü. O hastanelerin altında gizli tüneller açıldı bile.
hem bizans altınları hem bu

min 100 bin inanan çıkar bu ülkede

arkadaşlar komplo yazacağım

inanan angut çok oluyor

fake bir hesap açayım twitterda ve komplo yazayım diyorum

dün aklıma geldi ilk yazacağım komplo KANAL İSTANBUL PROJESİ olacak. Hükümet kanal istanbul projesiyle istanbulun toprağının altındaki değerli biazans altınlarını ortaya çıkaracak

tonlarca bizans altını gün ışığına çıkacak

2023 yılında da bu altınları değerlendirip ülkemizin dış borcunu sıfırlayacak

artık dışa bağımlı olmayacağız ve ayağımızda pranga kalmayacak

dış güçler bunu bildiği için kanal istanbulu yaptırmak istemiyor. cehape de buna ortak oluyor

eğer bugün o altınları çıkarsak unesco tarafından dünya mirası listesine gireceği için altınlar elimizden alınır

biz de hem kanal istanbulu bedavaya getirip hem de tonlarca altının üzerine konacağız. yapılmak istenen bu. 2023'te de süper güç olacağız. abd, çin, rusya bunu çok iyi biliyor vs vs vs

şeklinde komplo yazayım diyorum

valla var ya biraz saçma sapan belgeler bulup farklı kaynaklardan bizansın zenginliği vs. gibi şeyler aratsam ve bu komployu süslesem a haber 'e çıkarım

sabah gazetesi manşetten yazar

ne derseniz girilir mi bu işe

Anahtar kelimeleri iyi seçersen yurursun reis.Örnek olarak 2023 ve Lozan. Cehape de iş yapar.

Maske için ilk gün başvurdum ne maske geldi ne kod geldi,
İhtiyaç destek kredisi için başvurdum olumlu-olumsuz cevap gelmedi.
Sorarlarsa devlet vatandaşa bakıyor.

Maske için ilk gün başvurdum ne maske geldi ne kod geldi,
İhtiyaç destek kredisi için başvurdum olumlu-olumsuz cevap gelmedi.
Sorarlarsa devlet vatandaşa bakıyor.
Bir sonraki aşamada maskesiz sokağa çıkanlara, işe, markete vs gidenlere ceza kesebilirler. Maske satışını yasaklayıp devlet tekeline al, kimseye gönderme ve cezaları yapıştır. Al sana ekonomik kalkınma paketi.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta gol krallığı yarışında 20 golle zirvede yer alan Muğlasporlu Muratcan Bölükbaşı'nın dayısı Tuncay Öztürk'ün koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt