Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa napiyor

8 Nisan: 3881 vaka, 541 ölü
9 Nisan: 4799 vaka, 1341 ölü
10 Nisan: 7120 vaka, 987 ölü
11 Nisan: 4785 vaka, 635 ölü
12 Nisan: 2937 vaka, 561 ölü
13 Nisan: 4188 vaka, 574 ölü
14 Nisan: 6524 vaka, 762 ölü
En dengesiz veriler Fransa'dan geliyor
geçenlerde 11 bin vaka açıklamışlardı

EVlr9HOXQAAl-Ly.webp

Toplam vaka sayısında o şekilde hesaplanmış bir vaka artış hızının reelde bir anlamı yok. 15 nisanda 10bin test yap yaklaşık 1500 vaka tespit etmiş ol, artış hızı yüzde 3 çıksın, halbuki yine 35bin test yapsaydın yine yaklaşık yüzde 7 çıkcaktı. Velhasıl o göz boyama. Anlamlı olan vaka sayısı/test sayısı oranıdır ve bu oran günlük düşerse durun kontrol altına alınıyodur denilir.

spor salonlari ne zaman acilir murgan sen ondan haber ver hele.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
alman saglik bakani asansörde 12 kisiyle yakalanmis

UjuiKw1K

bu kafayla devam edip tedbirleri hafifletirlerse acilsa bile kisa süre sonra yeniden kapanir.

Birşey kafama takıldı bizimkiler sistematik biçimde test yapıyor bir süredir ona göre vaka ölüm açıklanıyor..
Peki sokağa çıkma yasağı varken kime yaptılar 35 bin testi ??? Acil bir durum olmadıkça kimse çıkamadı evinden.. Hususi test yapmak için adam mı çağırdılar

Almanya iyileşen hastalarda bugün 3.900 iyileşme güncellemiş :eek:

sağlık bakanının açıklamalarına baktım şimdi. Dsö'nün söylediği ile kendi açıklamaları çelişiyor. sanki ortalığı bok götürüyor diyecek ama birileri olumlu konuş diye zorlamış gibi kmk
İlaç(çok zor) ya da aşı bulunana kadar grip gibi dönecek bu virüs tahminim. Bir şey diyemez adam.

Yıl 2012deydi sanırım tam emin olamadım, benzer sesleri sakaryada da duymuştum. Arkadaşımın evindeydik, köy yerinde damda bu sesleri dinledik 1 hafta. Dünyanın çeşitli yerlerinden insanlar bu sesin geldiğini paylaşıyordu youtubeta. O dönem bayaa araştırdıydım ama dünyanın manyetik alanlarının değiştiğinden İsrafilin sura üflemesi gibi birçok teori vardı :asd: sonra unutuldu gitti.

İlaç(çok zor) ya da aşı bulunana kadar grip gibi dönecek bu virüs tahminim. Bir şey diyemez adam.

bağışıklık kazanma mevzusu da uydurma. yine (eğer doğruysa) dsö'nün açıklamasına göre, bağışıklık kazanmıyormuş hastalığı atlatanlar

aşı içinde en iyimser tarih Kasım olduğu söyleniyor. bu arada ankarada arkadaşla görüştük hastanede çalışıyor, en ufak belirtide bile test yapıyoruz artık dedi. başı ağrıyana bile test yaptıkları oluyormuş

Yıl 2012deydi sanırım tam emin olamadım, benzer sesleri sakaryada da duymuştum. Arkadaşımın evindeydik, köy yerinde damda bu sesleri dinledik 1 hafta. Dünyanın çeşitli yerlerinden insanlar bu sesin geldiğini paylaşıyordu youtubeta. O dönem bayaa araştırdıydım ama dünyanın manyetik alanlarının değiştiğinden İsrafilin sura üflemesi gibi birçok teori vardı :asd: sonra unutuldu gitti.
HAARP PROJESİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt