Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fırsattan istifade bir yandan af
bir yandan kanal İstanbul
bir yandan Salda Gölü
oh be ne güzel hayat

bağışıklık kazanma mevzusu da uydurma. yine (eğer doğruysa) dsö'nün açıklamasına göre, bağışıklık kazanmıyormuş hastalığı atlatanlar

aşı içinde en iyimser tarih Kasım olduğu söyleniyor. bu arada ankarada arkadaşla görüştük hastanede çalışıyor, en ufak belirtide bile test yapıyoruz artık dedi. başı ağrıyana bile test yaptıkları oluyormuş

Bağışıklık kazanmıyor muyuz şimdi

Yıl 2012deydi sanırım tam emin olamadım, benzer sesleri sakaryada da duymuştum. Arkadaşımın evindeydik, köy yerinde damda bu sesleri dinledik 1 hafta. Dünyanın çeşitli yerlerinden insanlar bu sesin geldiğini paylaşıyordu youtubeta. O dönem bayaa araştırdıydım ama dünyanın manyetik alanlarının değiştiğinden İsrafilin sura üflemesi gibi birçok teori vardı :asd: sonra unutuldu gitti.

Ben de Burdur da idim. Çok net duyulur idi.

Cuma günü son saatler yine aynı manzarayı görür müyüz acaba

atılan twit doğruysa kazanmıyoruz rts
bu twitleri özellikle niye böyle atıyorlar bilmiyorum. euronews aynı haberi enfekte olan herkes bağışıklık kazanmıyor diye paylaşmış mesela.

paylaştığın twitin altında da ayrıca şöyle bi paylaşım var rdaş
Screenshot_20200415-005235_Twitter.webp

atılan twit doğruysa kazanmıyoruz rts

Doğru değil clickbait twiti tamamen

Bağışıklık kazanılıp kazanılmadığı henüz belli değil gibi
atlatıp yeniden yakalananlar vs.
Ama hücrelere saklandığını söyleyenler de var
hala belirsizlikler var

Doğru değil clickbait twiti tamamen

Kardeşim bu kaynak da boş yalnız. Henüz kazanılıp kazanılmadığı ya da ne kadar güçlü bir bağışıklık olduğu belli değil ki tekrar yakalanan vakalar mevcut.

Başka örnekler de var. Şu an için umulan ilk başta yapılan testlerin hatalı sonuç vermiş olmasıymış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt